BoteczeQ 123 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Witam, kiedy reset? Nie wiem kiedy był i kiedy będzie ale mam nadzieje, że nie za długo będę czekał ;) Wrócę z kolegami i popykamy sobie trochę, ja oczywiście sobie kapitana kupie ;3 Pozdrawiam all! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Wpisz se /codtop15 popatrz na lvl i mniej więcej rozkmiń kiedy był ostatni reset. Jak dla mnie to jeszcze długo go może nie być, chyba z 10-12 graczy ma lvl ponad 100 dopiero :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Dzisaj został wykonany reset ;d Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi