Gość Itachi Uchiha Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Takie z nudów Na zlecenie Bah Bah i leżysz! Może i nie za perfekcyjne ale nie jestem profesjonalistą xd Edytowane 12 Września 2016 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Nie wiem co tu oceniać za bardzo. Praktycznie same napisy. Te kolorowe nic specjalnego, to Z przeciągnięte odstrasza. Ten avatar bah bah to samo dodanie napisu. Podejrzewam że ten drugi też. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Next. Nwm czy dobrze wyszło, ale przerabiałem zdjęcie 1 raz. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Co tu przerabialea jeśli można spytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Diamenowy - ,,Co tu przerabiałeś jeśli można spytać?'' Przerabiałem ze zdjęcia Na zdjęcie i nie za bardzo mi to wyszło xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Daleko od doskonałości, ale pomysł fajny i wykonanie też spoko :v szczegół trochę dodaj xd i proszę tak duże prace w spoilerze umieszczać :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ok. Zapamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Next praca. nwm jak wam ale mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 No i jest całkiem spoko, tylko moim zdaniem ten ogień zbyt mało ognisty, za jasno to wyszło xd Czekam na jakieś "większe" prace, lajk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Widzę, że zacząłeś korzystać z poradników do gimpa :v i dobrze, powodzenia xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Orginał Przerobione na tak jakby robione ołówkiem/Farbami olejnymi. Wiem że trochę za jasna xd Takie z nudów ;) Edytowane 15 Września 2016 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Orginał Przerobione na tak jakby robione ołówkiem/Farbami olejnymi. Wiem że trochę za jasna xd Takie z nudów ;) Powiem Tak. Adel bardzo fajnie ci wyszła moim zdaniem jest tylko troszkę za jasna, ale można to prze boleć. Co do napisu powinieneś go powiększyć i usunąć tło i byłoby super. Plusik leci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Kolejne prace i kolejna Wiem że te ,,T'' Jest trochę mało widoczne xd. Edytowane 16 Września 2016 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Kolejne 2 prace i kolejna Wiem że te ,,T'' Jest trochę mało widoczne xd. 1 praca wywal te białe tło i bedzie git. 2 praca zmniejsz napis to te "T" powinno się zmieścić. Plus na zachętę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Był ognisty napis to teraz frozen xd a tutaj z kanałem alfa i z cieniem Edytowane 17 Września 2016 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Napisy całkiem spoko Ci wychodzą, pod tym względem widać, że trochę się nauczyłeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Napisy są całkiej okej, ale w sumie móglbys je dac w kanale alfa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) Kolejna praca z białym tłem a tu zamienione na alfę Trochę nie wyszło Edytowane 17 Września 2016 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Kolejna praca. Tym razem napis Glitch Taki bardziej ,,Hakerski'' ten napis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 No i ten napis bardzo fajny. Wrzucić go na jakieś lepsze tło tylko xd Jest postęp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Widze że robisz postępy :D Moge wiedziec w czym robisz te prace? gimp czy ps? ;d Edytowane 18 Września 2016 przez mako czy :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Ej propsuje ten napis serio. Postępy widać na pierwszy rzut oka. Oby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Widze że robisz postępy :D Moge wiedziec w czym robisz te prace? gimp czy ps? ;d Gimp 2.8 Ej propsuje ten napis serio. Postępy widać na pierwszy rzut oka. Oby tak dalej! Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Oryginał Przeróbka Trochę amatorsko, ale efekt chyba widoczny :D Edytowane 26 Września 2016 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Oryginał Tutaj Chciałem przerobić na jaśniejsze A tutaj zabawa z kryciem itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi