Gość Itachi Uchiha Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) W nazwie tematu musi być podany Twój nick. Wzór: 1. Nick:Zackov 2. Imię:Dawid 3. Wiek:13 ( za 3 tyg 14) 4. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/10 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**:Tak 6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Zackov/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**:Witam. Nazywam się Dawid. Lubię piłkę nożną i muzyke.Uważam że powinienem zostać Strażnikiem Ponieważ rzadko widzę adminów/strażników na serwerze. Często widzę jak ktoś wchodzi do ct bez mikra i robi fk gdy nie ma admina/strażnika online. Gdy ja mówię żeby wyszedł z ct to on nic tylko nadal fk bez mikra. Uważam że powinienem zostać strażnikiem 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:' STEAM_2 : 0 : 1297158398 ' nie mam csa na steam 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Wakacje 2-4 Godz. Po wakacjach Ok. 2-3 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze 14-20 weekendy 10-21 11. Cz przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie):Kończę 12. Staż w grze counter strike 1.6: 2 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak. Pozdrawiam. Zackov Wymagania: 1. Ukończone 15 lat (wiedz,że musisz być ogarnięty) 2. Przynajmniej 5 godzin spędzonych na serwerze 3. Zachowanie kultury na serwerze 4. Przynajmniej 5 sensownych postów na forum 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) 6. Posiadanie mikrofonu Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Ma uro za 3 tygodnie jak ja XD Więc tu masz już ode mnie wielkie TAK XD I do tego, jesteś moim imiennikiem XD Ale GT automatycznie Cie moim zdaniem skreśla-masakra taka trochę :/ Mimo, iż urodziłeś się w tym samym dniu i masz tak samo na imię jak ja, to jestem na nie. GT jak pisałem wcześniej-bk trochę. A co do mutacji, to raczej wątpię, że ją w ogóle zacząłeś-niestety na NIE Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Jestem na Nie 1. Gt - 2. Wakacje 2-4 Godz. Po wakacjach Ok. 2-3 raczej nie wykonujesz tego co obiecujesz - 3. Wiek - 4. Nie widuje cie na serwerze zbytnio 5. Brak mutacji Ale są też plusy ! 1. Napisałeś to w internecie więc nie zmarnowałeś kartki->drzewa 2. Nabiłeś sobie post ! + Edit: Przemyślałem i stwierdzam, że jak poprawisz gt to naprawdę będę na tak :) Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez S3ReK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rac0 39 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Jestem na NIE -GT -Wiek -Nie widzę cię nigdy w CT +Posty Nie wydaje mi się że byłeś już kiedyś adminem ale dobra. Popraw GT i aktywność na serwerze bo rzadko cię widzę na serwerze a w CT to nie ma cię... Nigdy cię nie widziałem w CT ale nie wiem jak inni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Na nie!!! Zero aktywności na serwerze w przeciągu ostatnich 3 dni co bylem. -Brak mikrofonu mimo że sie upierasz ze grasz u brata.. Kogo obchodzi ze grasz u brata? Piszesz tu podanie na tym koncie a nie na kocie brata!-do wykluczenia -Jeszcze ani razu nie widziałem cie w CT więc nie kłam że masz mikro Czas jaki możesz poświęcić na serwer to żenada i kolejne kłamstwo. 2-4 h ? Pokaż mi to 2 w GT http://www.gametracker.com/player/Zackov/193.33.177.87:27051/ Co mam jeszcze napisać zebyś zrozumiał ze nie nadajesz sie na admina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Brak aktywności na serwerze, masz mikro, ale albo nie używasz, albo robisz to jak mnie nie ma. Zapraszam za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi