GryTrean 677 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Najlepszy prowadzący na serwerze: @SzyberekNajlepszy gracz serwera: Postanowiłem usunąć tą kategorie, gdyż tak jak kilka osób napisało, każdy ma swoje cechyNajbardziej aktywna osoba na serwerze: @KlyseKNajlepszy administrator/guard serwera: @Venom, @aassingo, Osoba z najlepszym poczuciem humoru: @SzyberekNajbardziej rozpoznawalna osoba na serwerze: Najaktywniejsza osoba w dziale JB CS:GO (Prócz queen/droso): Największa gaduła na serwerze: @eqkNajwiększy podrywacz z serwera: @eqkNajbardziej denerwująca osoba na serwerze: Tomek, jako, że ma perma, kategorie wygyrwa @panda hereNajlepszy buntownik na serwerze: @KlyseKNajmniej buntujący się więzień: Najbardziej kreatywna osoba na serwerze: oraz @SzyberekNajlepszy gang serwera: Stulejki Co do nagrody w tej kategorii musi wypowiedzieć się drosoNajwiększy lizus serwera: @panda here Wszystkim gratuluję, po nagrody zgłaszamy się do @OG droso EDIT OSOBY SKRESLONE ODEBRALY NAGRODE Edytowane 2 Września 2016 przez Q♥een OSOBY SKRESLONE ODEBRALY NAGRODE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Moim zdaniem gang który wygrał powinien dostać 100k respektu ;p Cóż Szyber-kun też się zgadzam że Panda o wiele lepiej się buntuje. NIE NO DROSO PROSZĘ CIE XD No to może zamiast nagrody usunięcie z blacklist? Sprawa jest prosta. Dlaczego Stulejki wygrały? BO SĄ LEPSZE. Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Jan Christian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratatata koniec swiata 48 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Ktoś mi to wysłał, a ja nie wiem o co chodzi... Czemu mnie ktoś typował w jakiś kategoriach bez mojej wiedzy :( I co wygrałem? :( PS. Czemu buntownika wygrał Klysek, jak wiadomo że to Panda :/ Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Szyberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Moim zdaniem gang który wygrał powinien dostać 100k respektu ;p Cóż Szyber-kun też się zgadzam że Panda o wiele lepiej się buntuje. Jako, że jesteście na czarnej liście nic nie dostaniecie :D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Droso XD A co do szyberka - no cóż tak padło, ja uważam, ze Klysek ;p ____________________________ Czas na zgłoszenie sie po nagrody - 2 tygodnie (14.09.16) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micase 14 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ja sie nie zgadzam z gangiem , dlaczego ? - proste , stulejki jak i ponuraki powinny wygrac :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Skoro Stulejki są na czarnej liście, automatycznie PoNuRaki powinni wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Gratulujemy tym co wygrali. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi