rac0 39 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: rac0. 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: GM | SzyjKaa 4.IP/SID oskarzanego*: #2 GM | SzyjKaa VALVE_0:4:577938891 46.169.185.237 Nonsteam 5.Data i godzina: 2016-08-31 18:39 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): * Privileges set GM | SzyjKaa : wal sie cwelu GM | SzyjKaa : gowno pedale jebany dymam cie w dupe tak jak twoja mame gdy sie robilem GM | SzyjKaa : wal sie dzieciaku 7.Opis sytuacji: Wchodzę na serwer pod innym nickiem i patrzę w ct GM | SzyjKaa więc sie pytam pod innym nickiem masz mikrofon on pisze nie więc zmieniam nick i go przerzucam do TT on mnie zaczyna wyzywać więc mówię mu skarga na cb leci. Dowodów mało tyle mnie wyzywał więc ja sobie nie pozwole mnie wyzywać. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzyjKaa 6 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 nie wiem czy mogę ale sie wypowiem . rac0 mam kilku świadków ja nadużywasz swojej władzy nie raz sam prowokowałeś a później kikujesz lub lecisz na forum i płaczesz ... może mnie trochę poniosło ale tylko z twojej winy bo nie mam mikro ale grałem z ziomkiem było nas dwóch i jemu nie przeszkadzało ze nie mam mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 W w CT może być osoba wyłącznie posiadająca mikrofon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Może i twojemu ziomkowi nie pzeszkadzalo że nie masz mikra Ale regulamin jasno mówi że musisz h posiadać jak chcesz być w ct. Co do tego że racO naduzywa swoich flag to nigdy tego nie widziałem A jak Ty widziałeś to trzeba było skargę napisać. Proste Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rac0 39 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Byłeś z kolegą a mnie nie było ??? Właśnie że byłem i ty siedzisz w ct bez mikrofonu,wyzywasz mnie. A co mnie to obchodzi że ty z kolegą grałeś ?? Ja wiem co mam robić. CT mikrofonu nie ma to muszę go przenieść.Nie moja wina że mikrofonu nie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Skoro Raco nadużywał swojej władzy to na pewno masz na to dowody prawda? I możesz to udowodnić pisząc na niego stosowną skargę? Jak tak to zapraszam. Raco, wiem jak ciężko jest bez możliwości banowania graczy za np. kulturę, ale też pokaż, że jesteś cierpliwy i kickuj go za łamanie regulaminu serwera. Oczywiście skarga przyjęta - sprawdzone logi. Gracz zostaje zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi