SASU 430 Opublikowano 28 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Mimo że niezbyt często bywam na jailu, nawet bardzo kiepsko z aktywnością to i tak podczas tych rzadkich wizyt, widuję obydwu i pozwolę sobie na parę zdań :P : niezbyt często go widuję, ale spokojnie :v z powodu mojej aktywności oczywiście, ale jak już go spotkam to mogę nawet i po tych moich kiepskich wizytach stwierdzić że jest bardzo ogarnięty, spontaniczny. TAK @rac0 : Aktywność... można by się czepić ale tego nie zrobię bo sądzę że to poprawi tak czy siak, a jeśli chodzi głównie o jego zachowanie... Popełnił błąd rezygnując z posady admina, ale był również adminem na cs:go mod i szczerze mówiąc nie miałem o nim negatywnych opinii od graczy, sam również nie miałem z nim problemów. Na tym serwerze jak miał jeszcze posadę admina przed rezygnacją, nie widziałem aby były z nim problemy, wręcz przeciwnie. Ogarnięty, bezkonfliktowy i ogólnie dobrze sobie radził. Myślę że nie warto skreślać kogoś za popełniony błąd, w tym przypadku nieprzemyślaną rezygnację, czy też słabszą aktywność, ponieważ jest dobrym adminem. Zawsze to lepiej mieć admina ogarniętego ze słabszą aktywnością ( którą pewnie i tak poprawi ) niż admina który sobie nie radzi mimo że ma dobrą aktywność. Ja jestem na TAK 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rac0 39 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Tak/Nie: Tak Dlaczego: Ogarnia wszystko często bywa na serwie :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) Gratuluje. Zostajesz z nami. @rac0 Przedłużam okres próbny o 7dni. i zgłoś się po tą rangę... Edytowane 29 Listopada 2016 przez Gang_Plebanii 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Zapomniałem dopisać jeszcze Guarda @SzyjKaa Proszę o parę słów na jego temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Na Nie. wczoraj pierwszy raz go widziałem od dluzszego czasu. Tak to wogole go nie widziałem jak byłem na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 SZYJA :TAK +OGARNIA +KULTURA +POMOCNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Na Tak: [+]Ogarnia, [+]Kultura, [-]Ostatnio Ciebie Mało Widuje, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuptusiowy 26 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 NA TAK : +Ogarnia +Często go widuje +Przyjemnie się z nim gra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 @SzyjKaa Zostajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Dziś się kończy przedłużony okres próbny @rac0. Proszę o kolejną wypowiedź na jego temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Mało aktywny na serwie. Ostatnie 3 dni dużo grałem a nie widzialem go wogole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 na nie -mało widoczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Na nie: [-]Rzadko cb widywałem dopiero ostatnio zacząłeś wchodzić, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi