MajuN 682 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Witajcie! Pomyśleliśmy, że to dobra okazja, by przyjrzeć się bliżej pracy zespołu ds. aktualizacji bohaterów. Chcieliśmy napisać „Stan aktualizacji bohaterów” na podobieństwo prowadzonego przez Meddlera devbloga „Stan sezonu”. Obecnie mamy cztery małe zespoły zajmujące się aktualizacją bohaterów: dwa skupiające się na dużych aktualizacjach, jeden skupiony na aktualizacjach najważniejszych klas bohaterów oraz niewielką grupę ilustratorów (zarówno pracujących na miejscu, jak i partnerów zewnętrznych), którzy przeglądają i odświeżają przestarzałe portrety. Omówię przyszłe projekty każdego z czterech zespołów i opowiem o ich celach, a także wspomnę o założeniach projektów, które zostały opublikowane ostatnio. Dla uproszczenia możemy nazwać te zespoły zespołem A, zespołem B, zespołem ds. składów i zespołem ds. portretów. (Pisząc to, zdałem sobie sprawę, że musimy wymyślić fajniejsze nazwy zespołów). Wszystkie informacje odnośnie aktualizacji bohaterów znajdziecie tutaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 14 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi