wilma90 20 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 1. Nick DeStrOyeR__TczeW 2. Imię:Rafał 3. Wiek:27 4. Znajomość AMX (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/~eHem%20.%20%7CDeStroyeR_TcZeW/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie ** Siema wszystkim co czytają to podanie hmmm parę slow o sobie? Nie lubię mówić o sobie no ale co ja moge powiedziec.Pracuje w zakładzie który produkuje paszporty , dow os , karty bankomatowe kedrytowe.Na codzień miły i uśmiechnięty.Staram sie na tyle ile mogę pomagać innym. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**Chciałbym zostać administratorem ponieważ dość często jest tak że jakaś osoba łamie przepisy i regulamin a administratora brak.Więc chciałbym zapobiec działaniu takich osób szkodzacych na serwerze i wpływaniu źle na wizerunek i dobre słowo serwera. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:kilka godzin dziennie w zależnosci od godzin pracy i obowiązków rodzicielskich .Pracuje w systemie 4-brygadowym więc dużo mam wolnego. Od 2-6 godz dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):jak wolne to o każdej porze .Weekendy jak mam wolne to moge cale przesiedzieć : ) 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 13-15 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak posiadałem na tym serwerze zresztą kto mnie nie zna chyba niema takiej osoby :D:D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Straciłeś admina ze względu na GT. Przez ostatni tydzień byłeś aktywny 30 minut na serwerze. Swoją największą aktywność miałeś miesiąc temu. Sprawdziłem jeszcze inne Twoje GT (http://www.gametracker.com/player/DestroYeR/193.33.177.101:27156/). Również szczątkowo z Twoim graniem. Jako admin radziłeś sobie dobrze, nie miałem żadnego "ale" do Ciebie, lecz aktualnie opiekun, a zaraz właściciel sieci stawia najbardziej na aktywność adminów. Jeżeli znajdziesz więcej czasu to na pewno znów znajdzie się dla Ciebie miejsce wśród adminów. Pozdrawiam :) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaszaBiceps12 1 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Nie Gt Nie widuje cb na serwie Nie znam cb Steam Straz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilma90 20 Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Siema. No ostatnimi czasy miałem troche problemów zarówno jak i zdrowotnych jak i rodzinnych dlatego moja aktywność spadła lecz teraz jest wszystko ok.I będę grał teraz więcej i więcej i więcej :D:D:D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi