allenku17 4 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 1. Nick: ®pσηůš® here2. Imię: Mateusz3. Wiek: 154. Znajomość Sourcebans (1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon**: TAK6. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.ga...ayerinfo/5633597. Parę słów o sobie **: Mam na imię Mateusz mam 15 lat , mieszkam w Zielonej Górze interesuje się sportem jak i e-sportem trenuję unihokeja w wakacje trenuje też piłkę nożną. Słucham głównie rapu chociaż czasami jakies ang. Interesuję się motoryzacją i jestem szkolnym podrywaczek (XD). 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ chciałbym pomóc administracji w ogarniania serwera/graczy i zachęcać graczy do grania na serwerze jako admin. 9. Steam_ID: STEAM_0:1:10810004010. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-5 godz11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 15-18 Weekendy 18-2412. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1,224 godz13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micase 14 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) Na nie :Brak mutacjiProwokacjaWiek + twoj brat mowil ze masz 13 lat :)WyzywaStazNa tak :-------JESTEM NA NIE! Edytowane 3 Września 2016 przez Micase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) Nie posiadał admina i znajomość sb na 8.... poprostu Magik. I słabo napisane podanie. Często obraża.Jestem na nie Edytowane 3 Września 2016 przez ra1x1or Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Przyjęty. Zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi