Omega* 2 077 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Nick: Omega Imię: Mateusz 3. Wiek: 21 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: Oczywiście 6. Składka: Oczywiście 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Omega%20%2A%20na%20tilcie/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Mateusz mam 21 lat i mieszkam w Poznaniu. Na co dzień gram w gry komputerowe między innymi w cs'a. Ogólnie jestem kulturalny ale wiadomo jak to omega czasami walnie jakąś kurw* ;d Większość jak nie wszyscy mnie zna więc nie będę się za bardzo rozpisywać 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ jestem doświadczony a na dodatek Serwer przechodzi reaktywacje w której chciałbym pomóc. Serwer trzeba ogarnąć i to porządnie a do tego przydadzą się doświadczone osoby. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:1783727 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od 2 godzin w górę 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Od pon do niedz. Godziny poranne oraz wieczorne 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak i w tym temacie proszę o nie rozpoczynanie spraw związanych z tychym bo chyba już wszystko ostatnio w jego podaniu zostało wyjaśnione :dajekwiata: Edytowane 4 Września 2016 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) TAK DOŚWIADCZENIE GT AKTYWNY W DZIALE ODD2 Edytowane 4 Września 2016 przez DuNg3()N 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Jestem na takGT dobre, doświadczenie, z kulturą różnie bywa, ale od tego jest okres próbny, poza tym chcieć to móc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Aktywny w dziale odd2, gt, doświadczenie. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 na tak aktywny na forum i na serwerze, doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OddawajSanki 12 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Na nie + jesteś konfliktowa osoba i nie walisz jedna kur*wa tylko 5, lubisz wyzywać :) Edytowane 4 Września 2016 przez OddawajSanki 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 na tak steam, doświadczenie i kulturlka xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Spodziewałem się tego podania nawet :v Steam + Aktywność w dziale dd2 + Aktywność na serwerze + Potrafi odróżnić czita i naprawdę dużo zgłasza na u@ + Doświadczenie + Popracuj trochę nad kulturą i spokojem, nie wiem pomedytuj dziennie godzinę czy coś :v Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Pisałem już przy odbieraniu serwera, że osoby, które były konfliktowe i brały udział w tych spinach w większym stopniu, nie mają prawa (na ten moment) być adminem lub opiekunem. Wyszedłbym na idiotę gdybyś teraz dostał admina. 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi