Zygus 2 407 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) Jest taki problem odnośnie resetowania się rundy.Gdy wszyscy gracze z CT zginą(nie dojdą do TT) po czym runda się nie zmienia a TT wciąż żyje i jest ta sama osoba przypadek na mapie deathrun_absolute_spider dziś koło 20:44-20:54. Taki przypadek również zobaczyłem w godzinach 21-22 na mapie deathrun_easy_v4 chciałbym jeszcze dodać,że BOT był w TT (DR FAKE PLAYER) @No że jak CT nie dojdzie do TT nie dojdzie do kolejki to nie zmienia się runda ;-; (przypadek w godzinach wieczornych pewnie dziś tez tak będzie xD next to nagram demko ;d Edytowane 6 Września 2016 przez Zyguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Nie zrozumiałem tego co napisałeś. Wszyscy CT giną i co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oVer 12 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Nie zrozumiałem tego co napisałeś. Wszyscy CT giną i co? Wszyscy CT giną a terrorysta nadal zyje i jest ten sam, ten bug jest tylko na 2-3 mapach mdz. absolute_spider, easy_v4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) Ale runda mija czy TT żyje ciągle i admin musi go zabić? Bo nadal mało mi to mówi, a jak mija i po prostu 2x ta sama osoba jest w TT, to wielce problem nie jest jak na moje Edytowane 6 Września 2016 przez Rias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Ale runda mija czy TT żyje ciągle i admin musi go zabić? Bo nadal mało mi to mówi, a jak mija i po prostu 2x ta sama osoba jest w TT, to wielce problem nie jest jak na moje Tak admin musi zabić TT żeby była kolejna runda :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAAMIAAN 16 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 ja nie raz byłem na serwie i nigdy nie widzialem zeby cos takiego sie stalo, jak mnie moze nie bylo na tych mapach i tak bylo to w pliku mapy powinien być błąd, radze sprawdzić lub usunac mapy na ktorych tak sie dzieje, bo podane mapy byly robione tak, że to TT ma zginać i jest reset rundy. te mapy i tak slabe radze usunac mapy byly robione na deathrun + autorespawn wiec na tym serwie nie za bardzo sie przedaja :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Zmieniliśmy plugin na przenikanie bo nic innego nie przychodzi do głowy co może być przyczyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi