Madridistat 153 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) 1. Nick: Madri ! <33 2. Imię: Damian 3. Wiek: 23 4. Znajomość AMX (1-10): 9/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Posiadam 6. Składka: tak: Tak , Vip na serwie onlydd2 7. Link do swojego GameTracker'a**: :GT na nowym nicku http://www.gametracker.com/player/Madri%20%21%20%3C33/193.33.177.101:27156/ , a tu stary nick(top14:D) http://www.gametracker.com/player/Madridistat%20%3C3/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **:No więc tak jak się witałem nie dawno , nazywam się Damian mam 23 lata , pochodzę z wioski Moderówka (okolice Krosna Podkarpacie) pracuje w firmie Nowy Styl na stanowisku monter krzeseł ramowych, interesuje się piłką nożna w którą gram (A klasa Krosno ). 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ jestem na serwerowni CSC od czerwca 2014 roku byłem na tym serwerze dłuższy czas adminem (podajże 6-7 miesięcy). Myślę że moja praca się podobno tamtejszemu opiekunowi którym był rooloo , zakończyłem prace z adminem ze względu na prace, musiałem sobie wszystko poukładać początki zawsze są trudne,z dniem dzisiejszym chce wrócić i pomóc starej jak i nowej ekipie z serwa odd2!(Tzn już wróciłem tylko do adminowania :D) 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:16744566 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 4-5 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Pracuje na 2 zmiany , także gdy mam na rano jestem od 15 do nawet 23 zależy od obowiązków domowych, gdyż gdy mam 2 zmiane to jestem na chwilę od 10 do 12 a potem od 22 nawet do 1-2. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 9 lat z przerwami 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak , na serwie onlydd2 Edytowane 6 Września 2016 przez Madridistat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) serwerowni Sieci serwerów* GT na nowym nicku http://www.gametrack....177.101:27156/ , a tu stary nick(top14:D) http://www.gametrack....177.101:27156/ Dałeś 2 takie same linki do gt xd Uważam, że to trochę za szybko bo od razu wróciłeś, ale potrzebujemy adminów a przede wszystkim takich z doświadczeniem. +Wiek +Amx +Steam +Micro +Ogarnięty, zgłasza na u@ +Doświadczenie Dla mnie to bardzo dobry kandydat, taka pomoc się bardzo przyda. Tak. Edytowane 6 Września 2016 przez rewox 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Na tak :) -amx -byly admin -zna się na rzeczy ;) -dośw. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVoaKaBarteK 65 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Na tak +amx +stary wyjadacz +nigdy z nim nie było problemów :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 na tak doswiadczenie posiada steam jest były admin wiek amx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Na tak: +steam +doświadczenie +mikro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Oczywiście na tak+steam+amx+doświadczenieDodatkowa para rąk zawsze się przyda :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 TAK DOŚWIADCZENIE STEAM WIEK SKŁADKA MIKRO GT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xena 178 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 TAK + doświadczenie + wiek + rozpoznawalny + steam + składka + GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Tak! był kiedyś adminem stary dobry gracz! rozpoznawalny dobry czlowiek na swoje stanowisko :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Jasne, ze na tak! + doświadczenie + ogarnięty + steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Pewnie, że tak Kultura Steam Wiek Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 No Madri, Madri ciężka decyzja. Gt nie powala jednego dnia jesteś 3 godziny, potem przez 3 dni jesteś 20 minut. Rozumiem praca itp, ale jak widzę te wypowiedzi w podaniach to tylko baranka w ścianę strzelić. Znajomość amx pewnie przesadzona ale i tak każdy ma to w dupie, bindujesz amxmodmenu i to praktycznie koniec xd Kultura sam wiesz że tak średnio. Steam to dla mnie duży plus. To podanie jakoś tak dziwnie napisane, dziwna składnia XD Jest składka, jest mikro, jest doświadczenie. Łokres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaszaBiceps12 1 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Pewnie, że tak Kultura Steam Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Na tak +doswiadczenie +wiek +steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Oczywiście ze na tak +Wiek +Był już adminem +Lubiany +Znany +Steam +Kultura :) Edytowane 7 Września 2016 przez Werciakk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi