Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Witam, Chciałbym poinformować, że jednak serwer będzie zmieniany na naszego starego FFA, który cieszył się kiedyś sporą popularnością. Mam nadzieję, że ta zmiana spowoduje, iż na sieć wróci parę starych wyjadaczy, którzy niegdyś ostro fragowali na tym serwerze. Serwer postaram się zrobić jak najszybciej i zrobić dodatkowo jakiś konkurs na cs ze steam by jakoś rozbujać ten serwer. Pozdrawiam 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 To jest super wiadomość, większość z nas (stałych graczy) czekała na taką informację :D Jeśli serwer powróci bez błędów i dziwnych lagów to liczę na to, że wrócimy do tej frekwencji co kiedyś :D Dzieki Karol :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Ja bym wrócił do tego co było na tym ffa na początku czyli tylko 3 mapy. Dd2, nuke, train. Wiesz w co się pakujesz takim serwerem Karol dlatego kibicuję mocno, na 100% będę grać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 To jest super wiadomość, większość z nas (stałych graczy) czekała na taką informację :D Jeśli serwer powróci bez błędów i dziwnych lagów to liczę na to, że wrócimy do tej frekwencji co kiedyś :D Dzieki Karol :D Oby się rozkręcił tak jak aim/awp z początku. Decyzja o zmianie na FFA została podjęta współnie, doszliśmy do porozumienia ,że można spróbować z dawnym modem serwera. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Nie mogę się doczekać, trochę pogram :p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Przejadlo mi sie to dd2 xd Kibicuje i pogram! :Ninja: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Równiez kibicuje i też raczej bede grał :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Najlepsza wiadomość dnia zaraz po tym jak się dowiedziałem że fajki mi się skończyły :v A tak serio to bardzo dobra decyzja, Karol pisałem Ci o tym na steam niedawno. Wiele nowych osób narzekało że nie ma tu klasycznego ffa 1.6. Dajcie 4 maps dd2/inferno/mirage/train i kappa. Będę grał codziennie wiadomo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 W końcu trochę odmiany od tego dusta :D Oby szybko się rozkręcił :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Prawda jest taka, że -_- zmienia na FFA, bo dużo lajków dostanie, a napisał że wbije do końca września pełna liczbę :D nie pozwólcie się oszukać xD Dobry news ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Już skończcie się podlizywać :D Propozycje w odpowiednim temacie piszcie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi