Złota Owca 624 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:DiamentowY | n0 sk!LL~T3aM | 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Zygus 4.IP/SID oskarzanego*:Jest u opiekuna 5.Data i godzina:dzisiaj godzina 14:00 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):Mam wycinek z konsoli: *NIE ZYJE* DiamentowY | n0 sk!LL~T3aM| : rzygus ty palo Ok jak chcsz xd v.i.p (RADIO): Rzucam granat! v.i.p died *NIE ZYJE* DiamentowY | n0 sk!LL~T3aM| : daj mi bana [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Obrazasz gracza/admina' [AMXBans] Duration: '1 godzina' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1916126929' [AMXBans] Your IP: '62.122.233.20' [AMXBans] ================================= 7.Opis sytuacji:Więc tak wchodzę na serwer, Zygus jest w TT, zaczynam przechodzić mapę a on włącza pułapki i na 4 chyba mnie zabił. Więc napisałem na czacie "rzygus ty palo" i potem "daj mi bana" a on odpisał na admin sayu "Ok jak chcesz xd" po czym dał mi bana na 1h. Rozumiem, że poczuł się urażony, ale bez przesady, tyle osob nazywało go w ten sposób i jakoś nie reagował nawet jak mówili tak na mikro.... ?? Wgl co to ma być ??? Napisałem dla żartu daj mi bana, żeby nie było że go obrażam , a on mi tak odpowiada na admin sayu? Co to ma być?? Od kiedy admin informuje ze da bana? @ nie rozumiem twojej wypowiedzi. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 7 Września 2016 przez DiamentowY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Obraza? Obraza żegnam pana. @Wystarczy,że inni ja zrozumieją Edytowane 7 Września 2016 przez Zyguś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Dla Twojej informacji zawsze reagował od dawna i było to ugadane, żeby już tak nie mówić i że czuje się urażony, poza tym nie z każdym będzie się wyzywał od genitaliów :x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Żarty sobie robisz?1. Obraza (nie ważne czy ktoś tak do niego mówi i na to nie reaguje czy nie bo może lubi jak znajomi do niego tak mówią? Nie wiem tak czy siak obraziłeś go)2. Sam chciałeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi