polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Witam.Proponuję dodać do shoutbox'a dźwięk podczas pojawienia się nowego wpisu. Gdy prowadzimy z kimś rozmowę na sb w oczekiwaniu na odpowiedź taki dźwięk byłby dobrym powiadomieniem. Uważam to za dobry pomysł powiadamiania niż miałbym czekać, patrząc w ekran monitora, co chwilę go odświeżając.Pozdrawiam polaczekkkkkkkkkkkkk :) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Dobra byłaby do tego funkcja z możliwością wyłączenia powiadomienia, :v jak będzie zbyt duże natężenie wiadomości to powiadomienie dźwiękowe może denerwować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 A już najlepsze jest odświeżanie automatyczne :x poza tym niby jest tam jakaś opcja o dźwięku, ale nwm czy to ma jakieś zastosowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Jak dla mnie pomysł na plus, można wprowadzić jakiś dźwiek informujący o nowym wpisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Kiedyś coś takiego już proponowałem, ale nie przyjęło się, w takim sensie, ze Karol nie wyraził swojego poparcia. Według mnie można dodać o ile forum to wytrzyma, choć wydaje mi się, że aż tak obciążającym dodatkiem to nie będzie, ale tak jak wyżej piszą, musi być możliwość mute sound czy coś w tym stylu. I najlepiej byłoby gdyby domyślnie ten dźwięk był wyciszony, a jak ktoś będzie chciał to sobie włączy. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Jak chodzi o dźwięk przy wiadomości na sb jak najbardziej za :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Jestem za, tylko żeby to było na takiej zasadzie ze jak ktoś chce dźwięk to sobie włącza, żeby nie było tak że ktoś wchodzi na forum a tu spam jakiś dźwięków. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 11 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Dla mnie to strasznie wkurzające Zresztą nie da isę tego wyłączyć, trzeba to robić przy każdym refreshu, bo opcja http://scr.hu/0mtv/0lobl nie zapisuje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Przynajmniej avatarki się pojawiły :D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Ja to jestem bardziej na nie. Do tej pory jakos daliście rade bez tych powiadomień żyć Btw. Będzie profil steam pod avkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Avatarki fajna sprawa lecz bez nich tez bylo ok :) Co do dzwieku jestem na nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 A ja mam propozycje żeby zdjąć mi już bana z sb :v 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 12 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 "a ja mam propozycje" byś nie pisał o tym tutaj, bo można takie sprawy załatwić na PW 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 12 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi