Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie SendMeToHeaven- Brawo Krystian !!

Fox28081995

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: Brawo Krystian !!
2. Imię: Krystian
3. Wiek: 20
4. Znajomość AMX (1-10): 8
5. Sprawny i działający mikrofon: tak
6. Składka tak
7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Krystian%20Brawo%20%21%21/193.33.177.101:27156/ 
8. Parę słów o sobie **: Sprawdzcie wczesniejsze podania 
9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Banowanie Graczy za lamanie regulaminu glowny powod
10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: NIE
11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Roznie jak jest chec nieraz 20godzin dziennie nieraz 2 noo roznie ostatnio duzo pracy za tydzien lub 2 wyjaz za granice ale denerwuje mnie to ze np wroce z pracy chce pograc wchodze na serwer i odrazu czit lata dzis wczeslem admina nie bylo ludzie grali z 15 minut nikt nie poszedl po admina ..... wyszedlem na szluga patrze znowu toooo samoooo adminow nie ma ;s chce miec tego admina z względu gdy wejde na gre to patrze co sie dzieje .
12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 17-czesem i do rana jak ludzie siedza ale nie siedza przewaznie 1,2 gdy ping na to pozwala ._.
13. Staż w Counter-Strike 1.6: Ok 8 Lat przerwy miesiac na granie nie wiem Zaczalem grac jak mialem 13 lat ^^
14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak

Licze na rozpatrzenie mojego podania wiem ze wczesniej bylem niechlujny i niegrzeczny za co Serdecznie Wszystkich kogo urazilem Przepraszam :)

Gametracker :20 godzin ale gram na serwerze gdzies od mniej wiecej Lutego wiec bedzie juz 6 miesiac lecial wiec mysle ze mozna nagiac ten punkt 45godzin na serwerze .

Pozdrawiam Fox !

Edytowane przez SendMeToHeaven
  • Like 1

Na tym gt grasz od 10 dni, i masz niecałe 17h.

8. Parę słów o sobie **: Sprawdzcie wczesniejsze podania 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Banowanie Graczy za lamanie regulaminu glowny powod

To nie jest poprzednie podanie, punkt nieuzupełniony. W punkcje nr 9 również się nie rozpisałeś.

11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Roznie jak jest chec nieraz 20godzin dziennie nieraz 2

Maksymalnie na serwerze byłeś lekko ponad 7h, do 20 dużo brakuje. Co do tych 2 też się nie zawsze uda wejść.

Dla mnie za dużo minusów, dodatkowo brak steam co jest utrudnieniem w komunikacji gracz-admin.

Jestem na nie.

Popraw aktywność na serwerze i następne podanie napisz normalnie (odpowiedz na wszystkie punkty).

@down

co do rekrutacji, to nie powinna być zamknięta, potrzeba aktywnych adminów.

Edytowane przez rewox

Na nie

GT tragiczne, jak masz być adminem skoro tu nawet nie grasz? 

Nie rozpisałeś się w ogóle, pisane na szybko, bez pomyślenia czy jakichkolwiek starań.
Brak steam, co do tego, że nie ma adminów, po 13 siedziało 5 adminów, ale wiadomo, jak grali sami admini to powychodzili, ktoś kto ma steam natychmiast się z nami kontaktuje, zawsze ktoś jest w razie czego i może wbić.

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało odrzucone.
Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności