Reniaa 848 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Nick: MalaWredotka Powod: zapalenie ggardla i krtani, chory synek, szkola w weekend Czas nieobecnosci: mysle ze tydzien z ewentualnym przedluzeniem Cos od siebie: Maly mi sie rozchorowal po szczepieniu , po cxym wszystko przeszlo na mnie . niedawno slyszal na TS jaki mam glos. Nie mam sil na gre i wgl na nic. Losowaniem numerkow zajme sie normalnie, aktywnoscia adminow tez. Bede odwiedzac w miare mozliwosci i checi serwer i forum. Od czwartku zaczynam jeszcze szkole takze sami rozumiecie. Potrzebuje wypoczac Za wszystkie bledy przepraszam ale mam goraczke :/ Edytowane 12 Września 2016 przez MalaWredotka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Wracajcie szybko do zdrówka :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Dużo zdrówka, wracaj szybko ! Edytowane 12 Września 2016 przez Shinozaki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Zdrowiej, kochana! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 100 lat 100 lat niech żyje żyje nam ! Nieeech żyje nam a kto? Mój frag :c Zdrowiej szybko bo nie ma kogo bić na cod modzie ;# 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Zaraziłaś się ode mnie, 4 dzień już choruje :v Zdrówka zarówno dla Ciebie jak i dla małego. No i powodzenia w szkole grrr ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi