Major|W 33 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Nick: Major Powod rezygnacji: Brak czasu na adminowanie Cos od siebie: Bardzo miło się z wami pracowało :) Dziękuję Damianowi (MajuN) i Karolowi (-.-) zadanie mi szansy. Miło się pracowało POZDRAWIAM :guma: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Dziękuje za włożony czas i za zgłaszanie mi bugów.Mam nadzieję, że dalej będziesz u nas grał. Jeszcze raz dziękuje i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Powodzenia ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi