Major|W 33 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Nick: Major Powod rezygnacji: Brak czasu na adminowanie Cos od siebie: Bardzo miło się z wami pracowało :) Dziękuję Damianowi (MajuN) i Karolowi (-.-) zadanie mi szansy. Miło się pracowało POZDRAWIAM :guma: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Dziękuje za włożony czas i za zgłaszanie mi bugów.Mam nadzieję, że dalej będziesz u nas grał. Jeszcze raz dziękuje i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 245 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Powodzenia ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi