Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Witam, Piszę ten post by poinformować was o istniejącym zastępstwie dla HLDS. Jest to ReHLDS. Tutaj możecie o nim przeczytać https://amxx.pl/topic/156195-rehlds-czyli-nowe-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-lepsza-wydajno%C5%9B%C4%87-antycheat/ Główną zaletą jest to, że zmniejsza obciążenie serwera, ma wbudowaną opcję wykrywania plików (można dopasować sobie samemu wykrywanie plików) oraz inne opcje które znajdują się w HLDS. Nie wszystkie pluginy muszą być z nim kompatybilne, ale raczej większość działa, więc chciałbym się zapytać czy chcielibyście bym wprowadził coś takiego na serwery. Wiele topowych serwerów w Polsce (i na świecie) korzysta z tego i działa to wyśmienicie. Efekt tego oto modułu jest zadowalający, potrafi wykryć wiele czitów, które można albo łapać po naziwe, albo sprawdzać ich kod. Lista czitów też jest ciągle aktualizowana, więc sprawuje się to świetnie na wielu polskich serwerach. Czekam na Wasze opinie. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Z tego co wiem rehlds nie wspiera orpheu, są jedynie okrojone zamienniki. Bez tego to trochę jak bez ręki :v Można dać na próbę.Aaa i świetną opcją jest łapanie cheatów przez kod, z tego co czytam można samemu to aktualizować więc na pewno bardzo przydatna rzecz.@My nie jesteś zwykłymi graczami :D Ale podtrzymuję, że można dać na próbę. @@-_- Podejrzewam, że wiele osób nie wie o czym mowa XD Edytowane 17 Września 2016 przez rewox 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Z tego co wiem rehlds nie wspiera orpheu, są jedynie okrojone zamienniki. Bez tego to trochę jak bez ręki :v Można dać na próbę. Aaa i świetną opcją jest łapanie cheatów przez kod, z tego co czytam można samemu to aktualizować więc na pewno bardzo przydatna rzecz. Zwykły gracz nie będzie widział różnicy, tu chodzi o wykorzystanie modułu przy pisaniu pluginu. Na test można dać i zobaczyć jak będzie działać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Września 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Reszta nie ma własnego zdania? :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapcio 87 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Według mnie byłoby okej ,przynajmniej możnaby było spróbować . Skończyly by się moje dobre staty :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Września 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Gorzej jakby modyfikacja wykryła dziwne pliki wśród adminów :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Ogólnie nie mam za dużo wspólnego z graniem na naszych serwerach ale każde usprawnienie wykrywające czity jak dla mnie na plus :P 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Jestem za. Na serwerach brakuje adminów a naprawdę zdarzają się czasem takie przypadki że antycheat by je wyłapał. Poza tym z tego co przeczytałem jest szansa zwiększyć trochę wydajność, może skończą się lagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Jak najbradziejza. Wszystlo jest dla ludzi .Mozna sprobowac ,:) trzeba ulepszac i usptprawniac CSC :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Został wprowadzony na ZM. Obyło się bez większych problemów. Postaram się by znalazł się niedługo na DD2, COD i CS:GO MOD, a potem na reszcie serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Października 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Z powodu problemów z pewnymi "debilami", na serwer DR wgrano ReHLDS 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Dziala on na odd2? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Października 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Nie, miałem dodać, ale nastąpiły pewne problemy, a potem nie miałem czasu. Potrzebuje na to więcej czasu, a gracze na DD2 są prawie zawsze, a ostatnio po prostu mam sporo spraw na głowie i nie jestem w stanie tego zrobić w nocy. Postaram się coś na weekend ogarnąć i dam tutaj notkę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Października 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Na DD2 też wgrane i raczej powinno wszystko działać poprawnie + powiększylem sloty Do sprawdzenia i w razie czego PW, nie temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) 1. Chyba coś jest źle ustawione bo gość dostał bana za OpenGL 32 bit. http://amxbansss.gameclan.pl/bans/8234.html 1.2.1 Zabrania się grania na grafice 16'bitowej (Software oraz D3D). 2. Ranking się zresetował. Edytowane 22 Października 2016 przez REBIOv13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Października 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Tutaj chodzi oto, że jest wh w pliku opengl i ten ban wykrywa takie pliki które maja w sobie wh, wiec działa dobrze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 1. Chyba coś jest źle ustawione bo gość dostał bana za OpenGL 32 bit. http://amxbansss.gameclan.pl/bans/8234.html 1.2.1 Zabrania się grania na grafice 16'bitowej (Software oraz D3D). 2. Ranking się zresetował. Zrestartował się ranking do zera? (topka?) Bo jak tak to na FFA jest co jakis czas ten sam problem z zerowaniem rankingu nie wiem czemu:/ występują też dziwne lagi na FFA i ciągle nie wiem czyja to wina jest:/ Był kiedyś taki temat o monitorowaniu serwerów przez jakiś programik i wklejaniu logów Karolowi warto ten temat wkleić tutaj żeby każdy z nas spróbował sprawdzać serwery i logi dawać szczególnie gdy zaczynają się te przycinki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Października 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Przecież to już naprawiłem Co do lagów, to proszę korzystać z tematu odnosnie lagów, bo pukawka nic mi nie pomoże bez wykresu xD http://forum.cs-classic.pl/topic/28250-problem-z-pingiem-na-naszych-serwerach/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 program dziala i banuje na potege . przez godzine 5 osob dostalo bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Października 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 I tak ograniczyłem go dość mocno, bo usunąłem banowanie za różnego rodzaju protectory i za niektóre pliki, które w sumie nie są aż tak mocnymi czitami, który jest niewykrywalny xdtak to by banowało w ciągu dnia nawet do 100 osób 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi