Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Ranga Promotora

Złota Owca

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, czy temat był już poruszany, ale od niedawna mamy taką rangę jak promotor. Przydalobysie dodać ją do rang na forum, i trochę objaśnic za co jest ona przyznawana i komu. Przy okazji porusze temat Donatora i vipa ponieważ mają podobne mozliwosci. Chodzi o to że Vip ma większe możliwości od donatora na forum, a Vip jest przecież ranga dodatkowa, którą trzeba co miesiąc kupować a donator jest na stałe tła tych co dali chociaz te 2 zł. Wg mnie to właśnie donator powinien mieć większe możliwości jeśli chodzi np o ilość wiadomości w skrzynce czy wielkość sygnaturki.

Więc w takim razie temat do zamkniecia

Edytowane przez DiamentowY

• Właściciel

Donator jest dla osób, które wspomagały nas bezinteresownie (minimum 15 zł, ta poprzeczka została teraz zwiększona do 30 zł, bo jest Was sporo) i jest na ZAWSZE, a VIP jest rangą, która kosztuje mniej (3zł/3,5 zł za miesiąc) i jest lepsza, bo nie jest na zawsze, osoby mogą nas wspierać częściej.

Jeżeli Donator byłby lepszy, to ludzie wpłacaliby tylko 30 zł na donatora i mieliby rangę na zawsze, a wtedy VIP byłby bezużyteczny.

Zresztą te rangi "premium" i tak będę musiał poprawić, bo to jak teraz to wygląda niekoniecznie mi się podoba.

Promotor będzie opisany w niedługim czasie

• Like 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności