Besi523 3 023 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Kiedyś namawiało mnie sporo osób na stworzenie własnej galerii także chcę pochwalić się moja dzisiejszą pracą. Zajęło mi to 40 minut. Proszę o wyrozumiałość oprócz sygnaturek nigdy nie zrobiłam pracy tego typu, to moja pierwsza. Krytyka mile widziana. Ps. Wiem, że nie równo, powinno być do góry lekko xD Korzystałam jedynie z tych obrazków: 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Ładne, na tapetę w sam raz :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Swietne, leci na tlo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Uwielbiam taką prostotę. Cudowne jest :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Zakochałem się :o :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Źle nie ma, ale nie wzruszyło to mną. Moja sygna zdecydowanie lepsiejsza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Ładnie. Jak na pierwsze to dobrze wyszło, nie można się przyczepić. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Fajna praca. Dobry render stock. Te światło idealnie pada na ten obrazek. I ta figura geometryczna. (chyba tak to można nazwać xd) Podsumowanie 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Ogólnie efekt całkiem spoko, aczkolwiek mi trochę nie pasuję to, że to światło po lewej jest takie mocne, do tego dochodzi to, że można by było wycentrować ten obraz(to akurat nie jakieś super ważne, zależy od upodobań i to kółko wydaje się trochę spłaszczone(to akurat nie wiem czy zamierzony efekt :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Dziś pierwszy raz bawię się i próbuje zrobić zdjęcie na styl low poly, równo w godzinę zdążyłam zrobić tylko lub aż (zależy dla kogo) tyle: Szczerze, odpada mi ręka, a to dopiero 1/4 za mną. Robię samego wilka (walić tą panią na prawo xd) Jeszcze duuuuuuuuuuuużo pracy przede mną, ale daje Wam "przedsmak" tego co do tej pory zrobiłam xd A jeżeli ktoś nie wie każdy kwadrat robi się ręcznie. Warto kończyć czy odpuścić? Zaznaczam jeszcze raz, że to również praca, która robię pierwszy raz, obejrzałam tylko poradnik. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Skądś kojarzę te zdjęcie, nie miałaś go kiedyś na sygnaturce co? :p Ogólnie to powodzenia i cierpliwości, póki co jest dobrze, ale to najłatwiejszy kawałek za tobą :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 21 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Prawie oficjalnie skończona praca, zajęło mi to 4 godziny (od 20 do 1 ; 4 godziny to same trójkąty, a 5'ta godzina to przy tym co było sama przyjemność i kolorowanie wilka), robiłam to również pierwszy raz, a napis dla odwrócenia uwagi xD Niestety na zdjęciu pani zasłania mi twarz wilka. Może kiedyś dokończę jego w 100% bo trochę poprawek wymaga, ale po tylu godzinach roboty, szczerze długo tej pracy nie odpalę ponownie. Na pewno to nie jest robota dla osób, które są niecierpliwe. Dużo mi pomógł tutaj skrypt, który mi ustawiał pośredni kolor bo gdybym musiała ręcznie jeszcze kolory dobierać to by zajęło to dużo więcej. Wszystkie te trójkąty trzeba robić ręcznie, następnie kolor wybrać, wylać go i od nowa aż do końca. Korzystałam jedynie z tych obrazków 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 bardzo ładna praca besi :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 No nie powiem, bo ci to ładnie wyszlo ;d Sam kiedys sobie takie musze ogarnac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Podziwiam że się za to zabrałaś, ja nie mam cierpliwości do tego. Fajny ten wilk ale po wycięciu cóż.. no widać że ta strona prawa jest krzywa xd Poza tym wszystko świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Efekt końcowy świetny, ale szkoda że ten Wilk był przysłonięty. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlo 95 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Prosiłaś na sb o krytykę tak więc jest i już Cię wyśmiewam, niestety nie za pracę, chociaż tu faktycznie szkoda tej główki wilka gdyż ta "grzywa" świetnie wygląda z lewej strony, może gdybyś to "Q" powiększyła i przykleiła do głowy hmm? :) Ale do rzeczy chciałbym skrytykować i wyśmiać Twoją matematykę arytmetykę, jeśli uczyła Cię niej jakaś atrakcyjna Pani to daj numer, poskarżę się! Liczyłem na kalkulatorze i na palcach od nóg i nijak nie wychodzi mi 4h od 20 do 1, to jest 5 bitych godzin moja droga, PALA! haha pozdrawiam świetna robota, mi by się nie chciało :) Edytowane 21 Września 2016 przez Gerlo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 21 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Jeżeli ktoś będzie chciał to mogę napisać poradnik, dając link do skryptu oraz jak wykonać. :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 1 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Wiem, że widzicie te bannery codziennie prócz pierwszego, ale są to moje "najnowsze bannery także wstawić do galerii zawsze warto. ;d 3. 4. 5. Dodam tyle, że te bannery nie są może pierwszej klasy, ale porównując do baneru, który zrobiłam z pół roku temu widać "przeskok" w tym co umiałam wtedy, a teraz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Besiiii, a myślałaś może nad odświeżeniem wszystkich banerów na naszym forum? ;3 Wiem, że to nie lada wyzwanie i pewnie zajmujące czas, ale tak ogólnie pytam, co do prac 9/10 :klania: Najbardziej mi się podoba 4, oporowo Tobie wyszedł :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Prawie oficjalnie skończona praca, zajęło mi to 4 godziny (od 20 do 1 ; 4 godziny to same trójkąty, a 5'ta godzina to przy tym co było sama przyjemność i kolorowanie wilka), robiłam to również pierwszy raz, a napis dla odwrócenia uwagi xD Niestety na zdjęciu pani zasłania mi twarz wilka. Może kiedyś dokończę jego w 100% bo trochę poprawek wymaga, ale po tylu godzinach roboty, szczerze długo tej pracy nie odpalę ponownie. Na pewno to nie jest robota dla osób, które są niecierpliwe. Dużo mi pomógł tutaj skrypt, który mi ustawiał pośredni kolor bo gdybym musiała ręcznie jeszcze kolory dobierać to by zajęło to dużo więcej. Wszystkie te trójkąty trzeba robić ręcznie, następnie kolor wybrać, wylać go i od nowa aż do końca. Korzystałam jedynie z tych obrazków Bardzo ladna praca , mi by sie nie chicalo tak dlugo przy tym grzebac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Z nudów po obejrzeniu filmu. ;d 6. Korzystałam z: 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Cóż ja mogę napisać. Jak dla mnie robisz świetne prace, które są bardzo kreatywne (sam fakt tego wilka. Ja sama bym się tego nie ruszała, bo bym nie miała cierpliwości xD). Sam fakt, że założyłam galerie naprawdę cieszy moje oko, bo lubię oglądać Twoje prace. Bardzo wpadają w mój gust, naprawdę. Szkol się na tych studiach i więcej takich cudownych prac :wub: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Dobra bo tak cicho, nie mam nowych prac, ale podzielę się tymi, które już wcześniej wykonywałam i mam na kompie. DZIŚ Sygnaturki i jej historia (może kogoś to zainteresuje) To pierwsza sygnaturka jaką wykonałam już huhu dawno, miałam jej kilka wersji, niestety mam tyle folderów na kompie, że tylko znalazłam tą i postanowiłam do niej wrócić. Prócz efektów są tutaj dwa różne obrazki, po nałożeniu ich na siebie zauważyłam, że te wilki są prawie takie same i postanowiłam jego "cień" (a przynajmniej ja sobie wmawiam, ze zrobiłam cień xD ) pozostawić. 7. 8. PONIŻEJ WERSJA POWSTANIA SYGNATURKI, JEŻELI KTOŚ JEST CIEKAWY ! Zobaczyłam podobną wersję gdzieś po drodze i pomyślałam, kurde, fajne zrobię sobię coś takiego, tych wersji mam sporo jednak wstawię tą gdyż miała być tą "finalną" Niestety uznałam, ze tej wersji brakuje czegoś takiego "WOW" i postanowiłam zmienić swoją koncepcję i powstało... Niby już u celu jednak znów czułam, "kurde brakuje tutaj tej kropki nad i" No i powstały takie sygny: ZjemCie zwrócił uwagę na to, że kolor przypomina bardziej właściciela niż administatora i faktycznie tak było dlatego szybko zabrałam się i pobrałam rangę administatora. No i w wersji finalnej powstał ten wilk, który mi towarzyszył przez parę miesięcy jako moja sygna i zapewne do niej jeszcze wrócę. O dziwo te sygnaturki cieszyły się zainteresowaniem, niedługo po jej ustawieniu 3 osoby poprosiły mnie o wykonanie podobnej. 7. 8. Niestety nick S3rka z czcionką nie chciał się zgrać i musiałam dla jego nicku dać inną 9. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 10. Nowy banner 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi