tsukuyomi 629 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Jeden z najlepszych grafików. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrioTic 42 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Jak na 40 minut pracy , to bardzo fajnie wyszlo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Oooo cieszę się że ten baner powstał, wyszedł bardzo fajnie. Jedynie te kolorki ramki i stocku mogłyby być bardziej żywe ale może to tylko moja fanaberia :v Mogę nazwę czcionki prosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Przyczepił bym się jedynie do fonta. Ogólnie jak dla mnie typografia na minus, czcionka kojarząca się z komputerami itp(z tego co pamiętam nawet nazywa się Hacked czy coś takiego) średnio pasuje do konkursu na pana i panią mikołajową. Według mnie jeżeli zmieniła byś fonta było by idealnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Prace są spoko, ładnie wyglądają. Podoba mi się progress jest widzę duży :), ale dlaczego nie pokazywałaś go na bieżąco? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 11. Nowe bannery. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Bardzo ładne pracę. Teraz miałem wolna chwilkę to popatrzyłem sobie trochę. Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi