MowilaZeMa18. 26 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 1. Nick:MowilaZeMa18. 2. Imię:Michal 3. Wiek:18 teraz bedzie :D 4. Znajomość AMX (1-10):7 5. Sprawny i działający mikrofon:taj 6. Składka: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player/MowilaZeMa18./193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **:Czesc , jestem Michal na tej oto sieci jestem od ponad roku , ucze sie w technikum (mechanik i elektromechanik) , to by bylo na tyle :) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Poniewaz spedzam duzo czasu na serwerze , gracze mnie kojarzą ,a poza tym posiadalem juz admina i nikt nie narzekał , mysle ze przyda sie jeszcze pomoc przy banowaniu cheaterow i graczy bez kultury :) 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:STEAM_0:1:35136298 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3 godzinki dziennie :) 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): wieczorem od 19 /20 , w weekendy od rana :) 13. Staż w Counter-Strike 1.6: ok.4 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak , wiele razy :) ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Na tak: +doswiadczenie, +wiek, +steam, +skladka, Same plusy :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Z gt, które podałeś wynika, że grasz od 4 dni po długiej przerwie. Sądzę, że to stanowczo za mało.Podanie jest przyzwoite, widać chęć do pomocy. Popraw aktywność i będzie ok.Tymczasowo na nie. @edit /offtop Trochę nie rozumiem toku myślenia niektórych adminów i graczy. Co do rzeczy ma to, że miał kiedyś admina? Nawet nie spojrzeliście na to gt.Jeżeli podanie złożyłby nowy gracz z takim samym gt w ostatnim czasie to byście go pojechali i kazali spróbować za 2 tygodnie. Nie powinno być równych i równiejszych. Edytowane 19 Września 2016 przez rewox 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Dokładnie to samo co rewox. Niby duża aktywność ale w 4 dni w miesiącu xd Widziałem Cię kilka razy, jesteś raczej cichy, nie udzielasz się na sayu myślę że mało graczy Cię zna. Aktywność na forum też nie powala. Nadrób to i będzie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Troszkę poszperałem w sieci i znalazłem Twoje wcześniejsze podanie. :) http://forum.cs-classic.pl/topic/45774-podanie-mowilazema18/#entry276725 Z tego co pamiętam dobrze się sprawowałeś jako admin. U mnie masz TAK. + amx + doświadczenie + kultura + byłeś adminem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Ja jestem na tak ! duży + steam +składka +wiek +zgłasza bardzo często (wczoraj coś z 2 godziny razem ogarnialiśmy cziterów) +adminował +bardzo miły i fajny ziomeczek ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Jestem za okresem próbnym, podczas którego pokażesz czy ci zależy na adminie oraz poprawisz GT.+amx+doświadczenie+niekonfliktowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Na taak :D +wiek +steam +doświadczenie +znany i lubiany +kultura same plusy :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia:)* 83 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Oczywiście TAK :) składka wiek kultura steam (+) doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 A ja jestem na Nie Dlaczego? - Na dr był z tobą problem bo mikro. -GT SLABE jak na pisanie podania - Z kulturą i cb ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 jestem na nie tyle co wrociles po przerwie i juz piszesz podanie, dla mnie to troche za wczesnie ;d pograj jeszcze chwile i wtedy pisz :D Aktywnosc na forum tez popraw ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Osobiście to zastanowiłbym się na twoim miejscu @Damian? NL/PL nad zamknięciem tymczasowo rekrutacji, ponieważ jest aż 15 adminów, co powinno wystarczyć na ten serwer, przynajmniej wcześniej przy dużej liczbie adminów rekrutacja była anulowana przez @Miłosz za czasów, gdy był tutaj opiekunem. A jeżeli nawet nie, to przyjmować tych adminów co grają o godzinkach w których są luki na serwerze w administracji, tak aby był jak najwięcej monitorowany. Co do podania to na nie, powód zawarty w tym co wyżej napisałem, oraz grasz za mało imo, powinieneś przynajmniej z 2 tygodnie pograć, a dopiero po tym napisać podanie. Edytowane 19 Września 2016 przez Pawko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Osobiście to zastanowiłbym się na twoim miejscu @Damian? NL/PL nad zamknięciem tymczasowo rekrutacji, ponieważ jest aż 15 adminów, co powinno wystarczyć na ten serwer, przynajmniej wcześniej przy dużej liczbie adminów rekrutacja była anulowana przez @Miłosz za czasów, gdy był tutaj opiekunem. A jeżeli nawet nie, to przyjmować tych adminów co grają o godzinkach w których są luki na serwerze w administracji, tak aby był jak najwięcej monitorowany. Co do podania to na nie, powód zawarty w tym co wyżej napisałem, oraz grasz za mało imo, powinieneś przynajmniej z 2 tygodnie pograć, a dopiero po tym napisać podanie. Adminów brakuje tylko w godzinach porannych. Minimum 3 adminów na te godziny i można zamykać :P Co do podania: +Doświadczenie wynikające z bycia tutaj już adminem +Steam, do łatwiejszego kontaktu gracz-admin - Nadrób GT i widziałbym Twoje podanie za jakiś czas :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 A ja jestem na Nie Dlaczego? - Na dr był z tobą problem bo mikro. -GT SLABE jak na pisanie podania - Z kulturą i cb ciężko. ostatni pkt co do kultury , ja u niego jakoś nie widziałem nigdy jakiś bluzg , a Ty widzę że dostałeś bana przez kulturę .. 0_0 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 ostatni pkt co do kultury , ja u niego jakoś nie widziałem nigdy jakiś bluzg , a Ty widzę że dostałeś bana przez kulturę .. 0_0Wypowiedziałeś się już raz to wystarczy. 24/7 na serwerze nie bywasz, więc nie wiesz co się dzieje. Może Diamentowy był świadkiem sytuacji jak gracza MowilaZeMa18 trochę poniosło? A co do samego podania jestem na NIE. -po pierwsze jest już dużo adminów a co za dużo to niezdrowo :-) -brak aktywności w dziale only dd2 -słabo Cię znam -GT (pograj jeszcze tydzień/ dwa i dopiero składaj podanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Nadrób aktywność na forum i serwerze :) Udzielaj się na serwie a wtedy będę na tak bo do innych rzeczy się nie przypne :)Tymczasowo na nie, popraw aktywność żebym zmienił decyzje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 A ja jestem na Nie Dlaczego? - Na dr był z tobą problem bo mikro. -GT SLABE jak na pisanie podania - Z kulturą i cb ciężko. Po 1 on nie gra na dr po 2 nie zauwazylem zeby byl niekulturalny , skad Ty masz takie info? Tak samo jak czity zglaszales zaden gracz zgloszony przez Ciebie nie byl odpalony :P 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Gt mnie przekonalo , aktywny admin pomoze serwerowi :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi