adasko7409 0 Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Nick : SprinterLink do SSów :http://speedy.sh/58CRq/SS-Sprinter-SS.rarSerwer :Cs-classic[Cod45k] [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: AtV Krasnik [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'AB ' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.21.218.39' [AMXBans] ======================================= Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Zastosuj się do wzoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AtV Krasnik 9 Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 A więc tak Proszę by ten gracz nie dostał Ub ponieważ -Dostał ssy wcześniej a wszedł na aktywny dostał AB i dopiero teraz napisał Prośbę o Ub -Wszedł 2 raz (na Ab) na serw tu jego cytat " biskup xD poczony *NIE ZYJE* Sprinter : Ej atv ogolnie to sory ale internet ze zmiennym ip mam .Zbanuj mnie jeszcze raz bo wycinki potrzebuje ,d szymonkox poczony Murzyn;] killed Blue with Nikotyna Jest Świadkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Dostałeś bana za aktywnego, sprawdziłem to i ban jest słuszny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts