Bingomanrwc 0 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 1. Serwer : Cs-Classic.pl [CoD 45000lvl][NOWY SEZON]2. Nick : Murzyn;]3. Imię : Dawid4. Wiek : 165. Znajomość Amxx(0/10) : 8/106. Mikrofon(Tak/Nie) : Tak7. Składka(Tak/Nie) : Tak8. Czas spędzony na forum : Na forum nie mam duzo godzin bo ogolnie duzo siedze na serwie.Mysle ze lepiej aby admin siedzial na serwerze niz na forum.9. Opisać siebie : Mam na imię Dawid, interesuję się piłką nożną. W cs'a gram od 9 lat . Jestem sympatyczną osobą, chętnie wszystkim pomagam.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera : Na servie jest mało adminów online.Dlatego ze jestem ogarniety znam amx i umiem rozpoznawac cziterów.Chce pomóc rozwinąć serwer. 11. Linki do reklam : http://fast-game.pl/showthread.php?tid=221 http://cserwer.pl/topic/11994-witajcie-i-wbijajcie/ http://cs-maxskills.pl/showthread.php?47584-Wbijajcie&p=180851#post180851 http://counterlife.pl/showthread.php?tid=123 http://www.grajkownia.com/topic/24856-wbijac-all/ 12. Co zrobisz gdy : -Ktoś używa dopalaczy ; Jeżeli wh/aim to ssy i perm-Gdy ktoś nadużywa micro ; Ostrzeżenie,kick,ban na 30 min-Nadużywa Kultury na serwerze ; Ostrzeżenie, 30 min bana13. Platforma Cs(Non Steam/Steam) : Non Steam Wymagania: ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) Posiadam~Mikrofon(nie wymagane aż tak) Posiadam~Minimum 30 godzin gry na Serwerze Jest a nawet wiecej~Ogar Posiadam;]~Kultura Posiadam~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu Posiadam~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM Oczywiscie jest~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) Jestem na forum ale zadko~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera Posiadam~Reklamowanie Serwerów Posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Jestem na tak , ogarnie. Amxx, wiek, reklamy ) Pamiętaj podanie to nie kolorowanka ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 na serverze masz 29h . Po drugie nie jestes jeszcze adminem wiec powinienes poswiecic czas na forum , po trzecie jest duzo adminow na serverze online rano jak i wieczorami , a nawet w nocy . Po trzecie grasz od paru dni bo wczesniej Cie nie widzialem . Jestem na NIE . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Na nie Czas na forum jest także ważny Zawsze prawie jest jakiś admin online Grasz od paru dni na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Murzyn, jestem na nie.Pograj dłużej na serwerze i poczekaj aż będzie mniej adminów bo na razie jest wystarczająco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Na nie Pograj dłuzej ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bingomanrwc 0 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 tak jest duzo adminow online chyba w dzien bo po 22/23 zadnego nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantis 0 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Piona murzyn jestem na tak + pozdrówki od CHuckera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Ja jestem i jakos Ciebie nie widziałem jeszcze o tych lub po tych godzinach+Spam w podaniu=warn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Na Nie -Mało grasz na Serwie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 NIE - tak jak chłopaki zauważyli nie dawno zacząłeś grać na serwie - jest za dużo admów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 NIE Dopiero od 6 dni na servie Spam w swoim podaniu Od 9 lat czyli jak miałeś 7 lat to grałeś, hahah 12. Co zrobisz gdy : -Ktoś używa dopalaczy ; Jeżeli wh/aim to ssy i perm Aim SS ??!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
representSTAFFu 4 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Murzyn dobrze napisał, w dzień nawet po 4 Adminów siedzi, po 22 żadnego nie ma, a haxów od zaje***** lata. Aczykolwiek jestem na nie z tego względu, że krótko grasz na serwie i masz za małą aktywność na forum, daj się poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak pingwin 1 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Jestem na NIE. Malo godzin na forum Grasz od 6 dni Spam w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Tak samo jak UP Na nie: -mało godz. na forum -pograj więcej na serwie -więcej udzielaj się na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Zapraszamy za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi