MrDevix 208 Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Witam, piszę ten post aby pomógł mi ktoś bo nie mogę wbić na serwer. Jak dolaczam to wyswietla mi sie takie cos: Cannot continue without model models/player/zombie/zombie.mdl, disconnecting.Proszę o pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Tak jak napisane, nie masz modelu, albo masz błędny. Wejdź w ścieżkę, którą masz napisaną i usuń najlepiej wszystko od /zombie/zombie.mdl, a jak nie to od /player/zombie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Wejdź kilkakrotnie i samo Ci ściągnąć powinno . Też tak miałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) Wchodzić na serwer cały czas tak ? I samo się naprawi ?@EDITOk dzięki :)Temat do zamknięcia ! Edytowane 25 Września 2016 przez MrDevix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi