Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Witam, Jako iż to właśnie Wy tworzycie te forum i rozwijacie je, udzielając się na nim, wychodzę z pewnym pytaniem Czy macie jakieś propozycje jak rozruszać ten dział? Jest to dość fajny dział, który posiada dość sporą aktywność w google i fajnie by było jakby jednak dalej tworzono tutaj unikalną treść, nawet jeśli są to przepisy z internetu, to zawsze można je tak napisać by nie było to aż tak podobne. Zawsze to jakiś dodatkowy temat, post, dodatkowy lajk (wiele osób liczy na zdobycie postów,lajków), a jednak mało kto chce coś takiego robic. Czekam na Wasze opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) Może jakiś mały konkursik na dobry deserek :D czy jakieś danie popisowe. Na dobrą sprawę można tu dodawać chociaż jakieś sprawdzone, rodzinne przepisy na pyszności. Może też poradnik jak ugotować wodę? XD poradniki, jakieś sposoby, triki, taka moja propozycja ;d @ Może i ciężko, ale warto, bo ściąga nowych ludzi, tym bardziej, jeśli tak jak mówi Karolek, jest często wyświetlane w google ;d Edytowane 2 Października 2016 przez Esme 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 moja propozycja to przeniesienie go do kącika redaktorskiego. jestem w gastro i będę mogła coś dodawać a zarazem robić jakieś konkursy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) ja się piszę na konkurs pokaże wam jak przygotować berlinki w sosie ketchup! Tak na serio taki dział ciężko rozkręcić więc nie wiem czy w ogóle jest sens trzymania takiej rzeczy. Jak dla mnie do ukrycia. To jest tylko moje zdanie Edytowane 2 Października 2016 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Jak dla mnie do wywalenie w sumie z forum bo prawie nikt się tym nie interesuje i wleci jakiś temat raz na kwartał. Bo w sumie jedyne co tu się znajdowało to przepisy gdzie w sumie to można znaleźć wszędzie na forach zajmujących się kuchnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Czy każde rozkręcenie kojarzy wam się z konkursem, jeszcze dotyczący działu "kuchnia"? Albo wszystko najlepiej z HydeParku wrzucić do działu redaktorów, ten pomysł to już całkiem jest zabawny ^^. Dodawanie porad dietetycznych, pisanie poradników czy diety treningowe powodują największą aktywność, zważ też Karol na to, że wyświetlenia w google nabijają kobiety 40+, żeby zrobić ciasto, zaprosić koleżanki czy zaimponować mężowi nowym daniem. Mogę od czasu do czasu coś wrzucić, może to co wywodzi się z mojej kuchbi ale można też robić co miesiąc ew. dłużej rozpiskę z tygodniową dietą, na przybranie czy na odchudzenie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V E G E T A 35 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Myślę że nie ma sensu, robienia żadnych konkursów ani przenosić do Kącika redaktorskiego. Czy każde rozkręcenie kojarzy wam się z konkursem, jeszcze dotyczący działu "kuchnia"? Albo wszystko najlepiej z HydeParku wrzucić do działu redaktorów, ten pomysł to już całkiem jest zabawny ^^. Dodawanie porad dietetycznych, pisanie poradników czy diety treningowe powodują największą aktywność, zważ też Karol na to, że wyświetlenia w google nabijają kobiety 40+, żeby zrobić ciasto, zaprosić koleżanki czy zaimponować mężowi nowym daniem. Mogę od czasu do czasu coś wrzucić, może to co wywodzi się z mojej kuchbi ale można też robić co miesiąc ew. dłużej rozpiskę z tygodniową dietą, na przybranie czy na odchudzenie. Popieram w 100%.. Fajnie by było uzyskać taką rozpiskę :D Edytowane 5 Października 2016 przez V E G E T A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Października 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 No i dochodzimy do tego, kto by się czymś takim zajmował, bo piszemy, że można dodać to i tamto, ale kto tak naprawdę to zrobi? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Właśnie takie masz zainteresowanie. Nikt. To jest pierwsza odpowiedź od 9 października. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi