Zygus 2 407 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Imię: Marcin Nick: ZyguśWiek: 17 Doświadczenie związane z DJ: Dobre Rodzaju muzyki: Techno,Klubowa,Disko polo Ile czasu spędzasz na TS3: 2-3h dziennie Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Dlaczego Ty?: Ponieważ już tu miałem kiedyś Dj (kiedyś nie tak dawno) ale zrezygnowałem ponieważ nie miałem czasu na wbijanie na ts3 końcówka wakacji melanże itp. Coś o sobie: Osoba z poczuciem humoru.Fan piłki nożnej i sportów walki :v. Lubie codziennie słuchać muzy.Ogólnie jest 2 Dj-ów myślę,żeby przydał się i trzeci ^^. Ogólnie jak się uczę to zostawiam bota na ts3 i muza może lecieć. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Jestem na tak. Spoko ziom, puszczal ogarnięta muzykę i myślę ze przyda się pomoc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Jestem na Tak :guma: +Miły i pomocny +Już miał DJ więc jakieś doświadczenie ma i ogarnia sprawę :v Powodzenia :banan: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Zapraszam do wypowiadania się! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Na tak, byłeś już DJ'em, Twojego bota widywałem dosyć często, myślę, że nie zawiedziesz nas i tym razem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi