Jump to content

...

Guest Blip ^

Recommended Posts

Guest Blip ^
1.Twój Nick: Blip ^
2.Nick admina/gracza który zawinił: Siwy
3.Admin/Gracz : @
4.Data i godzina: 
5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 
6.Opis sytuacji:
Przeklina, pisze o czitach na say, a co najlepsze ostrzega cziterów przed banem... 
  • Like 1

Dalej sie mnie uczepiles, 1 masz racje, ostrzegalem gracza zeby offna. ta wiem źle robiłem.. 

2, co nie moge przeklinac ? 

3. z tym mortyrem to nie ostrzegalem go zeby wylaczyl, o cos innego chodzilo. 

To jest po prostu śmieszne...

Siwy był jednym z lepszych adminów (jak nie najlepszym)

Przesiadywał na spect i wgl... A tu coś takiego.

Wydaje mi się, że admin powinien zostać odebrany

• Like 1

Guest Blip ^

1. nie możesz przeklinać 

Wymagania na administratora: ~Kultura 

2. Tak wiem ale pisałeś o czitach na say i oskarżałeś gracza nie mając dowodów (jako admin)

Ostatni ss smieszny ale mozliwe ze było to na zarty bo miał np oczy... kazdy moze sobie tak zartowac... 

a po 2 Przeklinanie to nic złego wiem ze admin ma miec kulture ale mnie nie kiedy tez ponosi..

Guest Blip ^

Ostatni ss smieszny ale mozliwe ze było to na zarty bo miał np oczy... kazdy moze sobie tak zartowac... 

a po 2 Przeklinanie to nic złego wiem ze admin ma miec kulture ale mnie nie kiedy tez ponosi..

Dalej sie mnie uczepiles, 1 masz racje, ostrzegalem gracza zeby offna. ta wiem źle robiłem.. 

A stąd wiem że siwy się przyznał... a co do kultury to admin ma być przykładem i nie może "go ponosić"

Weź sie blip odwal w końcu ode mnie -.-

A skąd wiesz że nie miałem dowodów.. ? 

a stąd że jeśli  byś miał dowody to byś dał bana, a jeśli miałeś dowody i rozmawiałeś o tym z cziterem zamiast go zbanować to jeszcze gorzej 

P.S koniec spamu '-_-' oceni sprawę.

Moim zdanie przeklęczanego każdemu się może wymsknąć ...

I nie wiem po co dawales tego 1 ssa ze napisał ze ktoś kiedyś czitowal bez sensu skarga moim zdaniem.

Siwy, sorki. Ale dzisiaj, wszedlem na serwa, i siwy na say@ takie coś : "Zamknij morde dzieciaku jeba****" Soorki, ale można sprawdzić logi.

• Root
Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy