Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 8 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Witam, Chciałbym w końcu rozkręcić ten serwer i mam do Was pparę pytań. Ile osób w ogóle grało lub gra na tym modzie?Czy graliście na naszym serwerze?Jeżeli graliście, to czy znaleźliście coś, co Wam przeszkadzało? Czy jest coś co należy zmienić lub usunąć? Czy aktualny serwer jest "zrozumiały" (wiecie jak usunąć bindy, co to jest mana, złoto, jak korzystać, itd)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Ile osób w ogóle grało lub gra na tym modzie? Grało całkiem sporo, a tak przeważnie teraz to tak 0-3 osoby Czy graliście na naszym serwerze? Tak Jeżeli graliście, to czy znaleźliście coś, co Wam przeszkadzało? Bind na itemy nie działał Czy jest coś co należy zmienić lub usunąć? Powinno być takie coś jak exit z statów pod !staty, bo aktualnie tego nie ma i to bardzo przeszkadza bo nikt nie wie jak z tego wyjść(można jak się kliknie jakąś statystyke nie mając już punktów). Czy aktualny serwer jest "zrozumiały" (wiecie jak usunąć bindy, co to jest mana, złoto, jak korzystać, itd)? Tak #Edit1 Denerwującym faktem jest to że jak gra więcej niż 10 graczy to tabela wyników jest za mała. Edytowane 10 Października 2016 przez ra1x1or 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 11 Października 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 sm_useitem działa, sprawdzałem na oko zoom, może spróbuj zmienić broń i wtedy kliknąć? U mnie dopiero po zmianie zadziałało Menu też powinno już działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Bugują się lvle złoto i mana, przykład na duście 2 miałem 4 poziom i 5 złota, a na trainie miałem z powrotem mój normalny poziom 21 złoto i mana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 29 Października 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Serwer wystartuje ponownie pewnie po świętach 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi