Zimny. 415 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Jak wiecie lub tez nie, na Lounge weszedl nowy system obstawiania itd. Dlugo by pisać... Mam pewien problem, poniewaz nie wiem jak wyplacic skiny, z tej strony. Czy jest mozliwosc aby mi ktos to wylumaczyl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Nie wypłacisz na razie skinów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 To już nie wiadomo czy w ogóle wypłacisz bo komisja Hazardowa zrobiła wjazd na Valve i do 14 października całkowicie wymiana skinów ma być zablokowana. Sprawdź - http://forum.cs-classic.pl/topic/52184-komisja-hazardowa-wymusza-na-valve-ca%C5%82kowite-wy%C5%82%C4%85czenie-wymiany-skin%C3%B3w/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi