Gość Marlboras Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Nick : Marlboras xD Link do SSów : Nie mam, dostałem powód "Czitowanie". Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '83.22.185.53' [AMXBans] ======================================= Opis sytuacji: Dostałem bana za to, że mam klasę mistrz i NanoSuit, nie wiem co ten Admin Pomarańcza sobie myśli, ale ja mysle ze grac nie umie. Tyle z mojej strony. A i nie mam aima, tylko jedynie skrypta, którego nie wiem jak usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 skrypty to tez czity,znajdziesz go na 99% w cstrike/cstrike-polish---> plik userconfig,jak nie to szukaj w google..Czekamy na Admina Pomarańcza,niech sie wypowie i przedstawi dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marlboras Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Muszę go usunąc rozumiem?Usunąć cały folder useconfig ?Edit@// Usunołem ten plik, i już jest chyba dobrze, już mi celownik nie lata :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Ok,UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi