Guest Marlboras Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Nick : Marlboras xD Link do SSów : Nie mam, dostałem powód "Czitowanie". Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '83.22.185.53' [AMXBans] ======================================= Opis sytuacji: Dostałem bana za to, że mam klasę mistrz i NanoSuit, nie wiem co ten Admin Pomarańcza sobie myśli, ale ja mysle ze grac nie umie. Tyle z mojej strony. A i nie mam aima, tylko jedynie skrypta, którego nie wiem jak usunąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[*] Matko Dymacz 0 Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 skrypty to tez czity,znajdziesz go na 99% w cstrike/cstrike-polish---> plik userconfig,jak nie to szukaj w google..Czekamy na Admina Pomarańcza,niech sie wypowie i przedstawi dowody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marlboras Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Muszę go usunąc rozumiem?Usunąć cały folder useconfig ?Edit@// Usunołem ten plik, i już jest chyba dobrze, już mi celownik nie lata :0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,881 Posted November 24, 2012 Root Share Posted November 24, 2012 Ok,UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts