Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Typ Pracy: Sygnatura Wymiary: 500x200Render, Stock: ---Napis/y: Rias, CSC, Twój podpisTematyka: Anime, Fairy TailKolorystka: dowolnaInne: dziękuję za każdą pracę 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Noś to z dumą, bardzo się starałem dla braciszka. Myślę, że powoli wchodzę na kolejny poziom tych grafik. 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Tak średnio bym powiedział :( 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Nie wiem kto to ten anime ale podobno lubisz zbuka i płynie w was ta sama młoda krew Cóż nie jest to może najpiękniejsza praca ale w to co mówi hejter chuja wbijam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Nie wiem nie znam się, nie wyszło mi, bo krzyczałeś na sb. :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Powód:Twoje zlecenie zostało wykonane.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi