sonia1234 25 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 1. Nick: Kolortz 2. Imię: Krystian 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Może nie odrazu ale napewno będzie 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Kolortz/193.33.177.87:27051/ 8. Parę słów o sobie **: Nazywam się krystian i mam 16 lat, moim hobby jest sport. Mieszkam w żywcu. Jestem kulturalna i miłą osobą, raczej spokojną ale mam też swoje granice. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Mam lekkie wrażenie, że serwer pod upada i nie ma na nim dużo stałych graczy raczej wchodzą 10latki i próbują zepsuć grę. Chciałbym spróbować ten serwer ożywić nie jest tak, że poczebuje do tego rangi już próbuje to robić, zapraszać kolegów, informować o złym zachowaniu danego gracza adminowi itd. . Chcę, żeby serwer nabrał takiej fajnej i miłej atmosfery jak grałem na nim ok. 6/7 miesięcy temu gdzie rzadko się zdarzał w CT jakiś dzieciak, ludzie wchodzili na serwer z nadzieja że nie będzie na nim dzieci, które będą psuły rozgrywkę. Chciałbym dodać, jak nie macie pewności co do tego, aby dać mi szanse jako administrator to proszę, chociaż o szanse jako strażnik. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:104111755 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 1 do 5/6 h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Robocze- 16/17-20/21; weekend różnie 8-12, 20-22 kiedy jestem w domu :D 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Hmmm mogę zaproponować układ - na początek 7 dni próbne strażnika. A potem się zobaczy. Zapraszam na PW, ale od jutra :D Lecę teraz spać, a Gangeusza aktualnie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi