Besi523 3 023 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 [P] Kiedy powrót do globala? :giggle: [O] Haha, nie planuje, dobrze mi bez rangi xD [P] Zagramy coś jeszcze XD? [O] Jak przestanę grać tylko na JB to pewnie tak : D [P] Czemu zawsze zamykasz? [O] Nie prawda, skill poprawiony! [P] Jak tam studia? [O] Trochę ciężko, ale daje rade [P] Prawko here? [O] Niee, ja bym kogoś zabiła na drodze xD [P] Masz autko/chcesz kupić? [O] Nie mam [P] Jak tak to jakie? [O] Chciałam audi R8 :) [P] Czemu już nie nagrywasz na yt? [O] Ponieważ miałam dostać nowy komputer po maturze, a z różnych przyczyn to się nie stało i nie mam na czym nagrywać [P] Co tam ogólnie? [O] Dobrze :3 [P] Jak zawsze pierwszy lol [O] To słabo ( ͡° ͜ʖ ͡°) [P] Papatki :papa: [O] Paa :papapa: [P] Co lubisz robić najbardziej? :3 [O] Najbardziej grać, robić jakąś grafikę [P] Jak tam studia, dalej masz zajawkę na nie, czy może (oby nie) zapęd trochę klapnął? xD [O] Tak 50/50, mieszane mam uczucia, ale więcej na + [P] Wiesz, że nie mogę się doczekać na nowe bannery na zimę co ni? ;3 [O] No wieeem, ale nic nie obiecuje! :3 [P] Krzyczysz na czasami? [O] W sumie to nie bardzo, jakiś czas temu tylko pytałam dlaczego zrobił to i to [P] Jak się Wam współpraca układa? ;3 [O] Dobrze :D [P] :zolw:? [O] :zolw: :3 [P] :tancerz: [O] :banan: [P] Dalej uważasz, że ta emotka :papapa: jest na powitanie, a nie na pożegnanie? ;3 [O] Zawsze w "przywitaj się" używam jej po napisaniu Cześć.. czyli witam się i żegnam w jednym momencie? :o: [P] Zarzucić jakimś ulubionym kawałkiem? ;3 [O] Ostatnio to mi wpadło w ucho [P] KOGO NOMINUJESZ?! [O] Jeszcze myślę :/ [P] Jakieś niekonwencjonalne zajęcie/zainteresowanie? :D [O] Aa, to tajemnica. :D :aniol: [P] Kupisz mi RP?! ;3 [O] Jak doładujesz mój portfel xD [P] Zagramy w sezonie siódmym jakiegoś duoQ? [O] A no można, można, biere supp! [P] To chyba wszystko, trzymaj się, z duchem koleżanko! :papapa: :zolw: [O] Oki, paaaaaa ! :papapa: [P] Hej [O] Heeej ! [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Tylko e-sport xD Nie no, niee ;D [P] Lubisz sobie czasem popić? :pije: [O] Od święta owszem, ale bez przesady :giggle: [P] Grasz w wolnym czasie w coś oprócz cs'a? [O] Niee, ale od święta zagram w Minecraft i kto wie może niedługo znów w Tere pogram : D [P] Jak tam Corel? XD [O] A idz! xD [P] Fajnie na tych studiach? :v [O] Nom, jest parę rzeczy co podobają się mniej, ale nie będę też aż tak narzekać :D [P] Gdybyś miała żyrafę.. jak dałabyś jej na imię? [O] Żyrafę? Janusz xD [P] Miasto czy wieś? [O] Miasto <3 [P] Ulubiony kanał w TV? [O] Najbardziej lubię oglądać VanossGaming oraz Liza Koshy [P] Jak myślisz kto wygra wybory w USA, Clintion czy Trump? [O] Nie wiem :< [P] Ulubiony smak lodów? [O] Z Grycana mięta z czekoladą lub cynamonowe <3 @-_- [P] Gdzie studiujesz? [O] Przecież wiesz.. [P] Kim chciałaś być gdy byłaś mała? [O] Modelką oraz nauczycielką xD [P] Kim chciałabyś być? [O] Dobre pytanie, grafik/programista, oba? Póki co coś w tym kierunku [P] Czy miałaś jakieś postanowienia noworoczne? [O] Zacząć uczyć się do matury xD [P] Jeśli tak (patrz wyżej), to czy je wypełniłaś? [O] 2 tygodnie przed maturą, ale tak :'D [P] Sushi czy mak? [O] No wiesz co.. :/ [P] Co tam? [O] Dobrze, a tam [P] Ulubiony kolor? [O] Dobra, koniec koleżankowania się, przecież mówiłam Ci tyle razy : (( Różowy [P] Lubisz ananasa? [O] Niee @Esme [P] Hej :3 [O] Heej [P] Lubisz chomiczki? [O] Tak, chciałam kiedyś nawet mieć [P] Czemu Karolinka? [O] Czemu mam tak na imię? Mój tata stwierdził, że pierwsze imię, które usłyszy to takie mi nada (oczywiście damskie i z "R" abym nie miała problemu z wymową) xd [P] Ulubiona ryba? [O] Łosoś <3 [P] Najlepsza temperatura na dworze? [O] Hm.. 20 C [P] Umiesz pływać, lubisz? [O] Taak, umiem i bardzo lubię [P] Co lubisz jeść najbardziej? [O] Czekoladę xD [P] Ćwiczysz? [O] Od święta zdarzy się xd [P] Ulubiony przedmiot, zabawka, zabawa, wspomnienie czegoś z dzieciństwa? [O] Hmm... w zimę zjeżdżałam na sankach, tata postanowił mnie puścić ze stromej górki no i cóż, nie umiałam zahamować ~ Drzewo mnie zatrzymało xD [P] Przeprowadzałaś się kiedyś? [O] Nie, jestem osobą, która źle znosi zmiany ;p [P] Zostajesz w Polsce czy chcesz gdzieś wyjechać? [O] Nie wiem, wcześniej planowałam zamieszkać poza Polską, zobaczymy póki co nie mam większych planów [P] Jakie kraje zwiedziłaś a jakie chcesz odwiedzić? [O] Oj, nie napisze Ci xD Wiele wysp Greckich, Kanary, Paryż, Włochy itp. Nie wiem, swego czasu miałam do Stanów wylecieć na miesiąc więc raczej tylko tam bym chciała [P] Jak tam Twoje skojarzenia? XD [O] A twoje? xd [P] Lubisz się rządzić? [O] Nie, raczej nie [P] Masz jakieś niezdrowe nawyki? [O] Chyba nie [P] Jesteś teraz głodna? [O] Właśnie zjadłam zupkę pomidorową także nie : D [P] Lubisz jeść? [O] Oj lubię haha [P] Upiec ciasteczka dla Ciebie? :p [O] Tak, tak, poproszę! [P] Farbowałaś kiedyś włosy? [O] Dwa razy - raz na czerwono (z czego wyszedł rudy XD), raz na taki kasztanowy, ale oba były w gimnazjum [P] Kochasz pandy? [O] No wiadomo :3 Na równi z wilkami [P] Co sprawia, że na Twojej twarzy pojawia się uśmiech? [O] Nawet najmniejszy gest mnie potrafi ucieszyć ^^ [P] Przejmujesz się tym co mówią to Tobie inni czy raczej nie zwracasz na to uwagii? [O] Kiedyś się bardzo przejmowałam, teraz to mnie to nie obchodzi. Uważam, że ktoś kto mnie pozna dopeiro wtedy ma prawo mnie oceniać, a nie na podstawie tego co usłyszy lub zobaczy [P] Co o mnie sądzisz? :D [O] Uważam, że jesteś pozytywną osobą z którą można się pośmiać, pograć oraz, że wywiązujesz się na 6 ze swoich obowiązków (jeżeli chodzi o siec) :D Pozytywna dziewczyna z Ciebie :3 [P] Spodziewałaś się pytań ode mnie? [O] Szczerze to zdziwiłaś mnie xd [P] Masz jakąś swoją ulubioną postać z Lola? [O] Thresh <3 [P] Jezdziłas kiedys na rolkach? [O] O kurczę, taak, ale to mega dawnoo [P] Lubisz ogórasy kiszone? [O] Tak xD [P] Co jest fuj? [O] Kulturystyka, nie podoba mnie się to.. dla mnie okropny widok [P] Prawko już jest? [O] Niee, zabiłabym kogoś xD [P] Masz jakas blizne? [O] Na brodzie, jak byłam mała chciałam wyjść z basenu niestety tam była tylko rampa czy jak to nazwać z betonu pomalowana farbą która była mega ślizka no i pośliznęłam się rozcinając sobie kawałek brody xd [P] Masz jakiegos ulubionego pilkarza z RM? [O] Niee : D [P] Interesujesz sie sportem? [O] Nie bardzo, choć mecz oglądać mogę [P] Lubisz troszke mnie mimo iż sie nie znamy? ;d [O] No troszeczkę tak xD Nie no lubię ;d [P] Hej ! [O] Heeej :3 [P] Jak tam? [O] Aa dobrze, dziękuje [P] Cieszysz się z nominacji? [O] Tak, fajnie znów być w Q&A [P] Jak się czujesz w roli administratora? [O] Generalnie dobrze, ale na pewno nie uważam się za lepszą bo pełnię taką funkcję [P] Lubisz swoją rolę? [O] Tak, choć bywa, że czasem nie mam siły coś zrobić, a trzeba [P] Jaki kierunek studiujesz ? [O] Generalnie informatykę, mam programowanie połączone z grafiką komputerową [P] Lubisz mnie troszkę? [O] No jasne : D [P] Chciałabyś coś zmienić w swoim życiu? [O] Hmm.. Być bardziej zdecydowana [P] Skąd pomysł na taki nick? [O] Wpierw grałam jako Besi523 ~ który wziął się przez sis (w poprzednij Q&A jest jak dokładnie) grałam na CS:GO ODD2, upomniałam jakiegoś gracza i On powiedział do mnie "Dobrze królowo" i przez resztę meczu całe TT mówiło "za królową" i za mną chodzili, rzucali mi flashe pod nogi i tak witali mnie w następnych dniach więc zrobiłam sobie Queen Besiałke, a gdy przestałam nagrywać od dłuższego czasu usunęłam też Besiałkę i pozostawiła samo Queen i tak zostało do dziś [P] Zrobisz mi kiedyś sygnaturkę? :3 [O] No jasne, tylko mało kiedy zaglądam w zlecenia, musisz mi podlinkować to coś spróbuje ^^ [P] To chyba tyle . : ( [O] Dobra : ( [P] Miłego dnia. :papapa: [O] Paaaaa! @Umciaak * [P] Kiedy do maca lecisz? [O] Jutro xD [P] Palisz papieroski? [O] Nie, tylko raz w życiu się zaciągnęłam, to nie dla mnie [P] Kiedy odc na yt? [O] Nie planuje : ( [P] Dlaczego nie masz znaj na fb, tylko obserwujących? XD [O] Mam zablokowane dodawanie do znajomych (chyba, że ma się ze mną wspólnego znajomego) swego czasu miałam 500+ zaproszeń to zablokowałam w końcu i tak zostawiłam do dziś [P] Lubisz słuchać freestyle? [O] Tak [P] : ninja : [O] Skończył się limit na emotki.. : ninja : [P] Paliłaś : ganja : ? [O] Tak, spróbowałam, również nie dla mnie :'D [P] Lubisz mnie? [O] Lubię : D @Kasia! [P]Jak ci się ze mną pracowało przy 3mapy? [O] Dobrze, czasem trochę Ci marudziłam, ale tak to było dobrze : D [P]Do napisów dla ciebie mam już wyłączność? [O] Jak widzę, że potrzebuje napis to pierwsza myśl - Ciekawe czy Kasia jest Online XD [P]Kiedy następne? [O] Za parę dni :3 [P]Co teraz masz na wykładach? [O] Zależy od programowania po grafikę, htlm i matmę, wszystko po trochu xD [P]Trudne? [O] Z matmy nie rozumiem gościa xD i z HTLM również nie wiem o co chodzi, a typek nawet nie zaczął od postaw tylko kazał robić stronę xD [P]Nudne? [O] Troszeczkę tak [P]Czerwień się juz znudziła? [O] Niee, choć... [P] Co ja się pytam napewno się znudził, prawda? [O] No takim różowy też bym nie pogardziła xD [P]Na jaki chcesz sobie zmienić? [O] GIRL! [P]Jaką pracę ostatnio zrobiłaś? (pokaż!) [O] Ostatnio nie robiłam w sumie nic w gimpie, tylko to co wrzuciłam na swoją galerię :3 [P] : ninja : ? [O] : ninja : limit emotek :c @B!@ck [P]siemanko [O] Hej ;d [P]Jak zaczęła się twoja "sława" filmy z flipinem itp.? [O] Trafiłam na jego kanał gdy miał tysiąc widzów, mówił w odcinku, że dodaje do znajomych także dla jaj wysłałam mu zaproszenie, On mnie zaakceptował, zagadałam później zaprosił mnie do jednej gry, drugiej, trzeciej, dostałam TS, były kolejne gry aż wystąpiłam w pierwszym filmiku i staliśmy się jednym TEAM, gdzie codziennie gadaliśmy ze sobą na TS (cała ekipą), a później chciałam też spróbować nagrywać bo już kiedyś o tym marzyłam i kolega za mnie się go spytał bo ja nie potrafiłam ~ było mi głupio prosić go. Flipin się zgodził, siedzieliśmy do bodajże 5 i mi pokazywał jak montować, odszumiać i mi pomógł dostałam od niego 300 widzów później sama rozwijałam swój kanał, gdy miałam 5 tysięcy widzów wystąpiłam u niego we vlogu gdzie nie wiedziałam nawet, że na końcu da adnotację do mojego kanału i doszło mi tego samego dnia 2 tysiące subów, najlepsze było to, że nie mogłam się doczekać aż wbije te 5 tys, ciągle odświeżałam stronę by zobaczyć 5000 i dopiero po kilku min zauważyłam, że nie mam 5 tys, a 7 i byłam wtedy naprawdę w wielkim szoku, a zarazem bardzo szczęśliwa gdzie mu nie wiem ile razy później pisałam bądź mówiłam mu dziękuje ;p [P]Jak poszła Ci matura? [O] Dobrze, wszystko zdane za pierwszym razem na luzie :D [P]Gdzie wybierasz się na studia? [O] Poszłam na studia informatyczne [P]Pijesz? [O] Nie, nie lubię, a jak już to naprawdę rzadko [P]Jak to co piwo/wódka itp.? [O] Jak już to wino lub Cydr [P]Jb meet xd ? [O] Wiadomo xdd Trudno było mi wybrać, zrobiłam losowanie i padło naa.. - nominuje Ciebie ! 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 [P] Kiedy odc na yt? [O] Nie planuje : ( IDE SIĘ CIĄĆ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 [P] Jak tam Twoje skojarzenia? XD [O] A twoje? xd Dobrze, dobrze, dziękuję za troskę. ps. nie ma za co, zapominajko :V xD +++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Plusik za odpowiedzi, rzufik koleżanko! :zolw: ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Odpowiedzi cudne, dziękuję za miłe słowa + już zabieram się za robienie ciasteczek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) [P]Do napisów dla ciebie mam już wyłączność? [O] Jak widzę, że potrzebuje napis to pierwsza myśl - Ciekawe czy Kasia jest Online XD Hehehe ~~Mam steam na tel xD #zawsze online [P]Trudne? [O] Z matmy nie rozumiem gościa xD i z HTLM również nie wiem o co chodzi, a typek nawet nie zaczął od postaw tylko kazał robić stronę xD Łatwe nawet, ale trzeba załapać na początku, później kiepsko będzie ci z innymi językami i itp. (jak coś to są podobne). Edytowane 16 Października 2016 przez Kasia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Osoba która gra sama z siebie supportem i w dodatku treshem <33 xd -- "[P] Jeśli tak (patrz wyżej), to czy je wypełniłaś? [O] 2 tygodnie przed maturą, ale tak :'D" A ktoś mu mówił ze na jb nie wybija bo sie do matury uczy Edytowane 16 Października 2016 przez B!@ck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Swietne odpowiedzi, plusik dla ciebie Tez mam blizne na brodzie piąteczka :DDziękuję za nominację :tancerz: buzi Edytowane 17 Października 2016 przez lisek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terr0rYstka 10 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Spoko odpowiedzi xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi