Destroyer 548 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Przy wyłączeniu m_rawinput [wartośc 0] robi się akceleracja myszki - "lagi" , której za cholere nie mogę się pozbyć. Robiłem już -Spójność plików-Zmiana całego cfg-Ręczne ustawianie cfg-Zmiana myszki na starszą zapasową -Reinstal sterowników-Mousefixy -Zmiana wejścia USB-Zmiana lokalizacji cs'a Akceleracje w cs i cfg oraz sofcie myszki mam wyłączoną.Problem zaczął występować po reinstalacji systemu, którą musiałem zrobić przymusowo :D Dodatkowe info myszka: Razer Deathadder 2013myszka zapasowa: Roccat Kone [+]windows: 7 Home 64 bitNie oczekuję chorych odpowiedzi typu zmień m_rawinput na 1 i graj..// Jest cały czas off Edytowane 23 Października 2016 przez Goblin69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Jesteś pewien, że to wina myszki? Dla mojego spokoju sprawdź czy Vertical Sync w opcjach graficznych masz wyłączone :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 też tak mam, wystarczy wyjść do pulpitu z cs'a [na klawiaturze; flaga na prawo od ctrl] i ponowne wejście do cs'a. Mi to pomaga za każdym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 23 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Jesteś pewien, że to wina myszki? Dla mojego spokoju sprawdź czy Vertical Sync w opcjach graficznych masz wyłączone :) Mam wyłączone. też tak mam, wystarczy wyjść do pulpitu z cs'a [na klawiaturze; flaga na prawo od ctrl] i ponowne wejście do cs'a. Mi to pomaga za każdym razem. Nadal to samo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Spróbuj tego. Jak czytałem to wielu osobom pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Naprawiłem :P Nie powiem jak - trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Problem rozwiązany :D Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi