Destroyer 548 Posted October 22, 2016 (edited) Przy wyłączeniu m_rawinput [wartośc 0] robi się akceleracja myszki - "lagi" , której za cholere nie mogę się pozbyć. Robiłem już -Spójność plików-Zmiana całego cfg-Ręczne ustawianie cfg-Zmiana myszki na starszą zapasową -Reinstal sterowników-Mousefixy -Zmiana wejścia USB-Zmiana lokalizacji cs'a Akceleracje w cs i cfg oraz sofcie myszki mam wyłączoną.Problem zaczął występować po reinstalacji systemu, którą musiałem zrobić przymusowo :D Dodatkowe info myszka: Razer Deathadder 2013myszka zapasowa: Roccat Kone [+]windows: 7 Home 64 bitNie oczekuję chorych odpowiedzi typu zmień m_rawinput na 1 i graj..// Jest cały czas off Edited October 23, 2016 by Goblin69 Share this post Link to post Share on other sites
dav3 130 Posted October 22, 2016 Jesteś pewien, że to wina myszki? Dla mojego spokoju sprawdź czy Vertical Sync w opcjach graficznych masz wyłączone :) Share this post Link to post Share on other sites
Umciaak * 1,502 Posted October 23, 2016 też tak mam, wystarczy wyjść do pulpitu z cs'a [na klawiaturze; flaga na prawo od ctrl] i ponowne wejście do cs'a. Mi to pomaga za każdym razem. Share this post Link to post Share on other sites
Destroyer 548 Posted October 23, 2016 Jesteś pewien, że to wina myszki? Dla mojego spokoju sprawdź czy Vertical Sync w opcjach graficznych masz wyłączone :) Mam wyłączone. też tak mam, wystarczy wyjść do pulpitu z cs'a [na klawiaturze; flaga na prawo od ctrl] i ponowne wejście do cs'a. Mi to pomaga za każdym razem. Nadal to samo ;) Share this post Link to post Share on other sites
rewoX* 1,295 Posted October 24, 2016 Spróbuj tego. Jak czytałem to wielu osobom pomogło. Share this post Link to post Share on other sites
Destroyer 548 Posted October 25, 2016 Naprawiłem :P Nie powiem jak - trudno. Share this post Link to post Share on other sites
Destroyer 548 Posted October 25, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Problem rozwiązany :D Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Share this post Link to post Share on other sites