Złota Owca 624 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Siema mam problem między pingiem i csem Nick: DiamentowY :*(podajemy swój nick) Opis problemu: Wiec tak, problem polega na tym że gdy skacze mi ping to o pewnym czasie zawiesza mi grę i program hl przestaje działać. Przedtem mam straszne lagi. (Opisz dokładnie z jakim problemem się borykasz) ScreenShoot: -(zrób zdjęcie i umieść go na naszym hostingu / jeżeli screen jest niepotrzebny nie umieszczasz) System operacyjny: Win 10(XP/Vista/7/8/10 i inne) Kontakt: pw(gg/steam/pw) Inne: Ktoś się czy to jest przyczyna pingu czy problem z csem lub samym laptopem. Z góry dzięki za pomoc. Strzałka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Jeżeli to steam a dzieje się tak tylko na jednym serwerze to jest to wina serwera. Jak na więcej, bądź ns to zmień cs lub wyczysc kompa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 29 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 <p><strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.</p><p> </p><p><strong class='bbc'>Powód:</strong> Usunąłem csa, gram na steam. Rozwiazano</p><p> </p><p>Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.</p><p> </p><p>Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.</p> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi