polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Witam.Tak jak obiecałem, zakładam nowy temat, aby wybrać nową rozgrzewkę na naszym serwerze.Osobiście proponuję rozgrzewkę ze wszystkimi broniami, które losowo będą przyznawane.Link do pluginu: https://amxx.pl/topic/2870-warmup-pro-56/Czas jaki ustalimy to 60 sekund Muzykę sami sobie będziemy dobierać według uznania.Jeżeli macie jakieś ciekawsze propozycje to zachęcam do wypowiadania się i linkowania pluginów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 jeśli ma być rozgrzewka to myślę że rzucanie się samymi HE było by fajne ;D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton 25 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Osobiście mi bardziej odpowiada gra bez rozgrzewki, ale jeśli już coś musi być to przychylilbym się do tej opcji z HE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 A może tak dodać coś takiego ze nie będzie na czas ale do momentu aż wybuchnie paka? Lub np na AWP z 1 nabojem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 moim zdaniem tez bez rozgrzewki jest dobrze, ale tak jak wyzej, jezeli bedzie to zabawa z he moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Rozgrzewka z HE to dobry pomysl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 dla mnie lepszym pomysłem to jest ta opcja z losowymi broniami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Jak dla mnie bez rozgrzewki jest tez dobrze,a jak juz to Zgadzam się ze zdaniem kolegów wyżej czyli zabawa z HE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KochamOrgazmLaaury 43 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 rzucanie HE ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedMisiek 109 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) NO I JA SIĘ ZGODZĘ Z POPRZEDNIKAMI NA TEMAT "HE" BARDZO CIEKAWA PROPOZYCJA :D hehe jednak "HE" nice :klania: dobry wybór :D Edytowane 25 Października 2016 przez RedMisiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Osobiście ,albo rzucanie HE albo samymi Pistoletami ,losowe bronie to bzdura dostanie ktoś awp i całą rozgrzewkę z AWP będzie grał bez sensu ,lepiej HE lub USP/Glock dla obu drużyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Bez rogrzewki lub rzucanie HE proponuje żeby trwała 45 sec nie dłużej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestz 122 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 rozgrzewka z samymi HE :)) jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Wgrana zostanie rozgrzewka na granaty. Chwilę nam to może zająć, bo gotowy plugin jest na amxx.pl, lecz są problemy ze stroną. Dziękuję za wzięcie udziału w dyskusji. Temat zamykam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamek Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi