MattyS 0 Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Nick: MattyS ︻┳デ═— - - -Link do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer: JailBreak CSGOLink do bana: http://jbcsgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:151780404&advType=steamid&Submit Chciałbym powiedzieć, że przyznaję się do winy i wiem, że źle postąpiłem ale troche mnie poniosło kiedy to dobrze wykonałem polecenie, a CT mnie zabił. Nawet więźniowie pytali dlaczego mnie zabił a on mówił, że źle wykonalem polecenie. Pomińmy ten fakt. Chciałem jeszcze raz przeprosić serwer za nieodpowiednie zachowanie z mojej strony i myślę, że dacie mi jeszcze jedną szansę. Poprawię swoje zachowanie, bo szkoda mi stracić grę na takim fajnym serwerze JailBreaka. Pozdrawiam: MattyS ︻┳デ═— - - -Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzeregowiecPL 2,439 Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 7. Każda z osób zbanowanych ma 3 dni na odwołanie się od bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzeregowiecPL 2,439 Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts