TigeRR 1 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) Przepraszam ze tu napisze ale nie wiem gdzie jest temat o problem z Sklep sms Twój Nick: Tiger serwer: JailBreak Vip na ile : 15 dni Opis Sytułacji: A więc kupiłem sobie vipa na jb na 15 dni wszystko dobrze tylko ze mi ten kod nie działa co mi przyszedł :( Dowód: Jeszcze raz przepraszam jak dałem w złym dziale :( mam nadzieje że wybaczicie @Editt ja mieszkam w angli mięc ja mam 19:43 ss z serwera Edytowane 29 Października 2016 przez Q♥een Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 A podales dobry kod w sklepie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TigeRR 1 Opublikowano 29 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Tak robiłem w sklepie i nawet na serwie i dalej nie działa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Polecam kontakt w tej sprawie z @-_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 A możesz wejść normalnie na serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Wraz z kodem zgłoś się na PW do właściciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi