PłomykAP 0 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Piszecie rekrutacje na admina zombie moda i pisze składka tak lub nie,ale nie jest podana cena pytanie dla opiekuna lub administracji forum ile wynosi składka za admina wiem,że nie jestem adminem i brakuje mi troche do tej obsady,ale tak na przyszłość prosze o rade. Pozdrawiam Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Składka wynosi tyle co kupno vipa, czyli 11,07zł sms, tak jest na wszystkich serwerach, a w szczególnych sytuacjach osoby odpowiedzialne by o zmianie poinformowały. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoVince 4 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Składka jest bardzo mała jak vip na serwerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Znaczy ze składkami było tak, że jeśli chciałeś mieć vipa wraz z adminem do końca adminowania to płacisz 11,07zl, a jeśli nie chciałeś vipa to 7,38zł, tak było kiedyś i myślę, że wiele się nie zmieniło od tamtego czasu, chyba, że składki wzrosły, bo z tego co widzę, to na np. CS:GO modzie i ODD2 składka wynosi 11,07zł, a na ZM 7,38zł, więc musiałbyś zobaczyć we wzorze podania na admina danego serwera :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Kiedyś ktoś mi mówił ze skladką jest stala i nie trzeba jej ciągle płacić. Ja zawsze pierwszy raz placilem za składkę i potem już nic więc nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi