PłomykAP 0 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Piszecie rekrutacje na admina zombie moda i pisze składka tak lub nie,ale nie jest podana cena pytanie dla opiekuna lub administracji forum ile wynosi składka za admina wiem,że nie jestem adminem i brakuje mi troche do tej obsady,ale tak na przyszłość prosze o rade. Pozdrawiam Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 245 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Składka wynosi tyle co kupno vipa, czyli 11,07zł sms, tak jest na wszystkich serwerach, a w szczególnych sytuacjach osoby odpowiedzialne by o zmianie poinformowały. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoVince 4 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Składka jest bardzo mała jak vip na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Znaczy ze składkami było tak, że jeśli chciałeś mieć vipa wraz z adminem do końca adminowania to płacisz 11,07zl, a jeśli nie chciałeś vipa to 7,38zł, tak było kiedyś i myślę, że wiele się nie zmieniło od tamtego czasu, chyba, że składki wzrosły, bo z tego co widzę, to na np. CS:GO modzie i ODD2 składka wynosi 11,07zł, a na ZM 7,38zł, więc musiałbyś zobaczyć we wzorze podania na admina danego serwera :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Kiedyś ktoś mi mówił ze skladką jest stala i nie trzeba jej ciągle płacić. Ja zawsze pierwszy raz placilem za składkę i potem już nic więc nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi