aver 1 488 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Gratulacje mistrzu, życze powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Powodzenia Mistrz Damian może pomożesz w FFA? :P 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Powodzenia Mistrz Damian może pomożesz w FFA? :p Nie kus mnie takimi propzycjami bo FFA to moj "matecznik" . Spedzilem na nim mnostwooooo czasu. Ale uwazam ze dasz rade , masz zapal i ambicje . Moja pomoc nie potrzebna jest ;) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Gratuluje Mistrzu :D Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 No to przekonajmy się jakim będziesz opiekunem mistrzu. Masz ciężkie zadanie, ponieważ trzeba godnie zastąpić Damiana :D Mam nadzieję, że będzie nam miło się współpracowało :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Powodzonka Mistrzu. Tylko nie obrośnij nam w piórka :P :P :P :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Dziekuje wszystkim za poparcie wobec mojej osoby. Rolooo moj kumpel napewno sprawdzil by sie w tej roli , czy ja sie sprawdze przekonamy sie w najblizszym czasie . Napewno bede staral sie godnie zastapic Damiana w pelnionej funkcji. Jeszcze raz dzieki wielkie za danie mi szansy . :) 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Gratulacje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TigeRR 1 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Mistrzu Gratuluję ci ! Powodzenia w nowej funkcji ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 gratulacje i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoVince 4 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Mistrzu gratuluje funkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi