Flamaster 0 Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Nick:|Fla|MASTER|Link do SS:http://www37.zippyshare.com/v/VuYfhABC/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: Server tried to send invalid command:"echo "||| Mapa: map " "[CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: |Fla|MASTER| ||| Steam ID: STEAM_1:0:3797526 ||| Powod: Wrzuc screeny na forum ||| Nalozono: 31.10.2016 - 20:32:56 ||| Czas bana: zawsze ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]-------------------------------------[CSC] Kicked :"Zostales zbanowany. Spra Serwer:FFaLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/bans/11014.html Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Link to comment Share on other sites More sharing options...
rewoX* 1,295 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Data i godzina nadania bana: 31.10.2016 - 21:28:10 Data i godzina ssów wstawionych przez Ciebie: 30.10.2016 - 12:58 Dostarcz proszę odpowiednie ssy lub wytłumacz zmienioną datę na tych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QubaS 263 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 1. Godzina się nie zgadza na ss'ach z tą z bana, 2. daty są inne ssów jako plików, niż na ssach widać i niż ban, 3. dziwny skin ma vipa w ct u mnie jest inny skin a u ciebie taki? Ciesze się, że odwiedziłeś nasze forum itd... ale daj właściwe ssy, bo mam wrażenie że coś ukrywasz, a taki byłeś pewien w grze, że: "taaa odpalony jestem, sprawdzajcie mnie" PS: Jak wrzucisz właściwe ssy i udowodnisz że jesteś czysty to zostaniesz na FFA na zawsze po takiej inicjacji :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flamaster 0 Posted November 1, 2016 Author Share Posted November 1, 2016 Mam zrabanego kompa i mam inna godzine caly czas bo co wylacze kompa to mi sie zmienia czas na nim moze temu h jest inna a skin vipa mam inny bo zakladam ze wymieszaly sie pliki z roznych serwerow Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaczekkkkkkkkkk 1,807 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Twoja wersja wydaje się być wiarygodna. Radzę Ci naprawić ten problem byś nie miał w przyszłości przez to problemów z UB :P Tak samo usuń zawartość /cstrike/models żeby serwer mógł pobrać nowe. UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaczekkkkkkkkkk 1,807 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts