GryTrean 677 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Codziennie na jaila wchodzę Mówią do mnie ty potworze Czasami w żartach, czasam nie Bądźcie jednak pewni, nie popłaczę się Freekille lecą, tu i tam Bany zaraz wlepie wam Czekajcie tylko, komendę wpiszę I zaraz już stąd wylecicie Nie ma żartów gdy GryTrean wbija Bo regulamin to nie jest kpina Trzeba go słuchać i przestrzegać Inaczej bany będziecie spostrzegać Ludzie zaczynają się uspokajać A Queen co raz bardziej zadowalać Na serwerze miła atmosfera Bo admini używają uprawnienia Oczywiście o bany chodzi Bo od kicków nikt nie odchodzi Trolli dużo, było jest Nie zmieni to się nigdy wręcz Na końcu Queen podziękuję Za pracę, która odprawuje Pilnuje serwer, adminów też Bez niej byłby chyba zez (?! XD) Takie z nudów o 3 w nocy :D Nie mam co robić to piszę, jak się spodoba to może i więcej tego będzie :D Z dedykacją dla @Queen 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Wyczuwam małe podlizywanie się szefowej :D Ale plusik leci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) Wyczuwam małe podlizywanie się szefowej :D Ale plusik leci! chyba nie musze mówić kto tu lizał :p Ogólnie podoba mi się. Plus Pilnuje serwer, adminów też Bez niej byłby chyba zez XDDDDD Edytowane 1 Listopada 2016 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Smuci mnie że nie wspomniałeś o mnie :foch: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi