LeoVince 4 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) 1. Nick:PREPARE YOUR ANUS 2. Imię:Robert 3. Wiek:19 4. Znajomość AMX (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon:TAK 6. Składka tak oczywiście 7. Link do swojego GameTracker'a**:" "http://www.gametracker.com/player/PREPARE%20YOUR%20ANUS/193.33.177.101:27156/">http://www.gametracker.com/player/PREPARE%20YOUR%20ANUS/193.33.177.101:27156/</a></span><br/> 8. Parę słów o sobie: Mam na imię Robert i mam 19 lat.Mieszkam w Chorzowie oczywiście nawiązuje bardzo dobry kontakt z graczmi hehe .Chciałbym zostać Adminem bo nigdy za wiele a mogę bardzo pomogę .Oczywiście nawiązuje do tego że jeśli podanie będzie pozytywne to będę się starał bardzo dobrze z wszystkich sił tak ogarniać haxy itp na ile będzie to potrzebne .Chciałbym dodać że bardzo miło mi się grac na DD2 i jestem często i gram ciągle aby tylko pograć i się nie nudzić i utrzymać ład i porządek !!! 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chcę bardzo pomomóc innym adminom ogarnąć kulturę na serwerze i banować tych złych odpałow w jestem bardzo pomocny zawsze jak ktoś coś chce zawsze z chęcią pomogę i bardzo dobrze się znam na WallHack Itp haxy 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:STEAM_0:0:1671646 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:7-8h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):jestem prawie co chwileczkę bo dopiero co ze szpitala wyszedłem bo miałem wypadek samochodowy 13. Staż w Counter-Strike 1.6:10Lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy TAK przypominam trzeba tutaj dużo adminów postaram się bardzo dobrze Edytowane 2 Listopada 2016 przez LeoVince Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TigeRR 1 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Na tak +Wiek +Znam i ogarnie +Steam +Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Jestem jak najbardziej na tak : + steam , + kultura + czesto jestes na serwie +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Jestem na duże tak : +wiek +steam +kultura +jesteś bardzo często na serwerze Jesteś nowy,ale mam nadzieję że Sobie poradzisz :)Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Na tak+ po gt widać, że będzie siedzieć+ wiek+ ogarnięty+ steamUważam, że warto dać mu szansę :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xena 178 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Także jestem na TAK + GT + Skladka + Doświadczenie + mam nadzieje, ze zdajesz sobie sprawe, ze juz tak nie pograsz, mając tą funkcje xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlo 95 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) Wiesz co Ci powiem? Troszkę przeraża mnie Twoje GT, na szybko licząc w niedziele zrobiłeś 16h? gry! Znajdź żesz kobite stary, szkoda oczu :D Co do podania jestem neutralny, na serwerze wydajesz się w porządku, ale grasz 4 dni.. Nie jestem przekonany do tak szybkich podań i kolejne przykłady tylko mnie w tym upewniają. Sugeruję wstrzymać się z klepnięciem podania z tydzień byś potwierdził aktywność. Pozdrawiam. Edytowane 1 Listopada 2016 przez Gerlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Jestem na Tak -skladka -aktywnosc -odpadlo dwóch adminów, przyda się ktoś nowy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 na tak dobre gt, steam, mikro, staz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Na tak: Ogarnięty Doświadczenie Wiek Kultura A GT to już przesada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Ogólnie powinienem być na NIE ,gdyż czas na serwerze to tylko 44h a w wymaganiach jest 45h ,będę na TAK tylko dlatego że cie lubię i jest to 1h różnicy.Ktoś pisząc wymagania się męczył i na pewno chciałby by ich przestrzegano ,tutaj można zrobić wyjątek ,ale ludzie nie za każdym razem tylko dlatego że gracza znacie i się z nim dogadujecie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Zastanawiam sie nad tobą, ale jestem skłonny dac Ci tak dlaczego? Steam Wiek Doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedMisiek 109 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 ZDECYDOWANIE NA TAK. DOSWIADCZENIE STAZ,MIKRO,SKLADKA. JEDNA GODZINA TO NIE WIELKA ROZNICA WIEC MYSLE ZE POWINIEN DOSTAC SWOJA SZANSE. JAK DAMIAN WSPOMNIAL ODPADLO DWOCH KOLEGOW Z GRONA ADMINOW WIEC KTOS SIE NAPEWNO PRZYDA. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piy Piy :P 58 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 jestem tak: -jest ogarniety -duzy staz -duzo gra -kulturalny -skladka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Wszyscy są na tak bo pogral cztery dni 40 godzin ? Heh na forum od 4 dni tez wiec w sumie jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Ja jestem na tak. Na u@ ładnie zgłasza, gdy ktoś łamie regulamin, grę ogarnia. Teraz odchodzi bestz, więc może zająć jego miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Z początku chciałem odrzucić podanie, ponieważ w ostatnim czasie przyjęliśmy dwóch adminów, którzy mieli ładnie wyglądające GT tylko z tygodnia. Oczywiście zapewnienia były, że tak będzie cały czas, no i wyszło inaczej. Stąd moje podejście do takich podań. Lecz, ze względu na braki (3 adminów wypadło) jestem skłonny dać Ci szansę. Potrzeba nam aktywnych adminów :) Oczywiście będziesz na okresie próbnym przez 2 tygodnie. Zgłoś się do mnie na PW po flagę admina. Witam na pokładzie :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi