Miechu 683 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Odkręcona jest na ludzi,No i nigdy się nie nudzi.Wystrzałowa z niej dziewucha,Która nigdy się nie słucha.Jako Kinga jest tu znanaDo wywiadów wybierana.Na TS'ie ciągle siedzi,A i czasem coś po bredzi.Redaktora kiedyś miała,Dużo wtedy pracowała.Lecz i to nie trwało wiecznie,A skończyło się bajecznie.Teraz admin na TS'ie,Fucha zadań trochę niesie.Wszystkie dzielnie wykonuje,A pochwała się szykuje.W Globala trochę grała,Do "Kałacha" się dostała,Powiem krótko, powiem szczerze,Ja w to nigdy nie uwierzę. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino 1,883 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 W Globala trochę grała, Do "Kałacha" się dostała, Powiem krótko, powiem szczerze, Ja w to nigdy nie uwierzę. Tróóóó XD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rewoX* Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Podbijam dla widoczności.Fajna praca po raz kolejny, + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian? NL/PL 1,043 Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Mistrz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzeregowiecPL 2,439 Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Bum tarara Tymbarkowa to kopara huehuehue 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymbarkowa :3 1,854 Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Bum tarara Tymbarkowa to kopara huehuehue Paweł nie wyzywaj mnie ;c czuje się urażona Twoimi słowami i żądam przeprosin ;v Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzeregowiecPL 2,439 Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Paweł nie wyzywaj mnie ;c czuje się urażona Twoimi słowami i żądam przeprosin ;v Raportuj, wolę warna dostać XD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umciaak * 1,502 Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 W Globala trochę grała, Do "Kałacha" się dostała, Powiem krótko, powiem szczerze, Ja w to nigdy nie uwierzę. Tyle w temacie boostowana Kinia XDDDDDD+++++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bound 45 Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 prawie jak wiersz romantyczny <3 Cóż z niego za romantyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunnyPuma ^^ 155 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 No, no, no Miechu. :D Niezły poeta z Ciebie. :D Plusik jak najbardziej Ci się należy! ;) Dobra robota. Oby tak dalej. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
V0RDEN 1,578 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 cale forum rymem podsumujesz :D + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts