Miechu 683 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Odkręcona jest na ludzi,No i nigdy się nie nudzi.Wystrzałowa z niej dziewucha,Która nigdy się nie słucha.Jako Kinga jest tu znanaDo wywiadów wybierana.Na TS'ie ciągle siedzi,A i czasem coś po bredzi.Redaktora kiedyś miała,Dużo wtedy pracowała.Lecz i to nie trwało wiecznie,A skończyło się bajecznie.Teraz admin na TS'ie,Fucha zadań trochę niesie.Wszystkie dzielnie wykonuje,A pochwała się szykuje.W Globala trochę grała,Do "Kałacha" się dostała,Powiem krótko, powiem szczerze,Ja w to nigdy nie uwierzę. 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 W Globala trochę grała, Do "Kałacha" się dostała, Powiem krótko, powiem szczerze, Ja w to nigdy nie uwierzę. Tróóóó XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Podbijam dla widoczności.Fajna praca po raz kolejny, + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Mistrz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Bum tarara Tymbarkowa to kopara huehuehue 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Bum tarara Tymbarkowa to kopara huehuehue Paweł nie wyzywaj mnie ;c czuje się urażona Twoimi słowami i żądam przeprosin ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Paweł nie wyzywaj mnie ;c czuje się urażona Twoimi słowami i żądam przeprosin ;v Raportuj, wolę warna dostać XD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 W Globala trochę grała, Do "Kałacha" się dostała, Powiem krótko, powiem szczerze, Ja w to nigdy nie uwierzę. Tyle w temacie boostowana Kinia XDDDDDD+++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bound 45 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 prawie jak wiersz romantyczny <3 Cóż z niego za romantyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 No, no, no Miechu. :D Niezły poeta z Ciebie. :D Plusik jak najbardziej Ci się należy! ;) Dobra robota. Oby tak dalej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 cale forum rymem podsumujesz :D + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi